reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

powitać ;-)
Ewa-tak tu właśnie czasami jest cicho-przyszły nowe mamusie i było dużo czytania a teraz znów cisza...
Patrycja-przecież każdy dzień może mieć "r":-p

a u nas ziiiiimno-brrr.najchętniej poszłabym spać,bo mam lenia:-p

reklama
hej
dziekuje wszystkim za zyczenia....moj brat mi wczoraj powiedzial ze jestem wapniak :-Di powiedzialam ze to nie jest smieszne bo zaczelam druga cwiartke :-D
Jade dzis w poszukianiu buciorow na weselicho...we wtorek oblecialam z 5 sklepow ale nic nie znalazlam w moim typie :zawstydzona/y:

Witam:tak:
Ja wczoraj jak zwykle mialam atak histerii malej:wściekła/y:na razie spi i zobaczymy jak dlugo:baffled::dry:ja nigdy nie umie sobie niczego dopasowac na zakupach dlatego tak bardzo ich nie lubie:no:ale zycze szczescia na zakuptach:tak:przemagluje ta polozna dzisiaj, zapcham sernikiem i niech gada nawet po 2 razy to samo:-D

hej
my tez juz na strazy....sloneczko swieci ale wieje jak cholera...i siedzimy narazie w domu...
dziewczyny powiedzcie mi jak przestawiam malego z pepti i daje mu bebiko 3 i niema zadnych krostek ani nic to moge juz calkowicie przejsc na to bebiko???? bo konczy mi sie ostatnia puszka bebilonu a niechce mi sie jechac po recepte i niewiem co tu zrobic???
czy jak teraz niema zadnych objawow to nie dostanie pozniej??????

Kaczucha to ja też idę z Tobą spać :P

Ewelka udanych bucianych łowów :P

Kacha to chwilowe problemy zobaczysz jak porównasz za miesiąc to jak niebo a ziemia :)

Agacjone jeśli mały nie ma żadnej wysypki to myślę że bez problemu możesz przejść na bebiko :)

Witajcie :-)

Mam na imię Ola :-)
Jestem mamusią od 3 tygodni i 4 dni ;-) i pomyślałam że do Was dołączę :-)
może raźniej mi będzie przejść przez trudny początek z mamami w podobnej sytuacji...
Szczególnie mam problem z maluszkiem moim. Potraf nie chcieć spać cały dzień i domagać się piersi co pół godziny... nie wiem sama na jakim wątku to poruszyć żeby się poradzić konkretniej... :-(

Oj Ilonka to ciut duzo jak na miesieczna oplate:szok:a jaki kierunek?za ktoryms razem na pewno osiagniesz sukces z nocnikowaniem:tak:a malemu to pewnie sie podoba tak bez pampka?:tak:
Witaj Ola:tak:moze jest jak u mnie ze mala czasem traktuje piers jak smoka i usypiacza?

Ostatnia edycja:
sprawa wygląda tak:
W nocy śp cudownie!! łącznie 10 godzin... z przerwami na karmienia. Ale dni... to koszmar :-(
bardzo dużo płacze, czasem wręcz krzyczy jakby coś bolało ... i "Szuka" piersi , otwiera buziaka co chwilę jak się do czegoś dotknie. potrafi jeść co 15 do 30 minut, przeywając to płaczem lub króciutką kilkuminutową drzemką. nie wiem co jest grane :-( nie mam nawet kiedy wyjść do toalety... idę dzisiaj do przychodni zważyć malucha bo jeśli ładnie przybiera na wadze to chyba wszystko ok, albo może to kolki??? :szok: :-( nie wiem już co robić...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry