reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hejaaaa nadrobiłam:)
w temacie fryzjerskim..to też jeszcze czeka mnie zmiana..bo narazie miałam dekoloryzację robioną z ciemnego brązu-wyglada jak czarny;/ na ciemny blond...niestety włoski mi zaczeły wypadac i dupa..przerwałam prace nad nimi i stosuje kuracje dermeną;/....w miedzyczasie marzy mi sie kasztan:) narazie to nie mogę patrzeć w lustro:)

Rechot trzymam kciuki za ws:* i kocham bardzo:*

Agacjone jak domowe zupki???? przyjęły się??

witam nową mamę:))) z tym płaczem i chęcia ssania no cóż..ja potrafiłam całe dnie leżeć w łóżku i mała dostawiać do cyca....karmiłam do 3 miesiaca, bo potem okazało sie że ma niedowage, nie podnosi główki itp. siły odzyskała dopiero na pepti...bo tez ma skazę;/a chciałąm karmic min.6 miesięcy;/....ale jak piszesz, że mała ładnie przybiera to oki:) kolki to brzuch twardy sie robi..cos o tym wiem..bo moja miała znów atak;/ ja pitole laski..przy pierwszej marchewce darłą sie z bólu i potem przy pierwszym mieszaniu...lądowaliśmy na pomocy doraźnej bo masakrejszyn był...takie kolki przez przejście na inne jedzienie...niby już dawno mamy to za soba..mała wcina wszystkie warzywka, mięsko, daje gluten, kaszki kleiki..i nagle wczoraj dałam jej kaszke nestle malinowa i to samo co kiedys..ok 40min ryku w aucie;/

Pati trzymam kciuki za zdrówko:)

ewa a gdzie fota fryza?:)

śliczny ciażowy brzuś widzę na naszym forum:)

reklama
Hallo:tak:
UWAGA, UWAGA! wczoraj byl pierwszy dzien w miare bez placzu, znaczy tego strasznego krzyku:-Dnawet po kapanku bylo gites i moglam isc nynu:tak::tak:wspolczuje kolki:-(my teraz na wizyte kontrolna musimy isc z mala obadac jak tam sie jej przybiera:tak:ale czuje po bolu rak ze jest coraz ciezsza:-Dczyli ladnie rosnie:-pdostalismy wczoraj od znajomego taka superasna hustawke dla malej, ktora pozniej mozna wykorzystac jako fotelik do karmienia:tak:ta to bd rozpieszczona:tak:tylko jakies misiaki by sie jej przydaly bo moje ktore mialam( a takie fajowe, nawet kure ktora chodzi, gdacze i sie rusza) i mi ukradli jak sie do piwnicy wlamali:wściekła/y:chwalcie sie fryzurkami:tak:ja to czatuje zeby sobie pazurki znow zrobic:tak:moze dzisiaj choc jedna reke sobie machne jakby mala spala ciutke:-pa co tam z Rechotkiem i Tomkiem?

reklama
Hannaah ale śliczny brzusio!:-D

Agacjone biedny synek ale to chyba nieuniknione u maluszków tu jest tam jest kręci wierci się na prawo i lewo :-D

Kacha poczekaj jak przyjdzie Ci do pracy wrócić to mała będzie już taka fajniutka że żal Ci się będzie z ną rozstać :-(

jeej a my dziś świętujemy rocznice ślubu więc będzie mnie mało;-)

aaa i Rechotek był szpitalu i jutro chyba znowu idzie z Tomusiem na pare dni :( trzymajcie kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry