Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zeby jeszcze byla jakas mila a to wredne, opryskliwe babsko i zabilabym taka jakbym na porodowce spotkala
kwestionowala wszystko co robie odnosnie pielegnacji itp, mimo ze stosuje sie do zalecen ze szpitala i poloznej z mojej przychodni, patrzala jak na idiotke
mialam ochote wy...ja na zbity pysk
chyba przezuce sie na odciaganie mleczka bo nie mam juz sily kolejny raz karmic
malo kiedy jest oki ze mala spokojnie pije mleczko
zazwyczaj wiercenie sie, krecenie, marudzenie, cmokanie, wyginanie do tylu
Hallo
UWAGA, UWAGA! wczoraj byl pierwszy dzien w miare bez placzu, znaczy tego strasznego krzykunawet po kapanku bylo gites i moglam isc nynu
.... co tam z Rechotkiem i Tomkiem?
Witam pozna pora. mlody zrobil dzisiaj samodzielne 3 kroczki!!!Ale jestem dumna!Dobrej nocy,dzisiaj ta niedzierla-ale chyba nie dla wszystkich...
zakichana mononukleoza... zdycham
najgorsze jest to ze nie mam nikogo do pomocy...

przerabialam to samo dosyc niedawno:-(ale przynajmniej cale mieszkanko odmalowane
mielismy tylko sypialnie robic ale nas zalalo podczas deszczy i trzeba bylo wszystko
moja mniej wrzeszczy zdecydowanie bo jak zaczyna sie krzyk to zaraz cyc i spokoj
ale wydaje mi sie ze ma wzdecia:-(
wada bioderka niewielka
dostalam witaminki dla niej
wieje dzisiaj maskarycznie
wiecie ostatnio w ogole nie umie sie porozumiec z moim
:-("warczymy" na siebie jak jakies psy...
jakie szczepionki dawalyscie dzieciaczkom?skojarzone?jaki jest koszt takich szczepien?moze maly szybciutko wyzdrowieje?3 mam kciuki