reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Oj biedna:-(do mnie czasem mama zajrzy ale to zawsze cos...niespodziewanie przyszla polozna z poradni dzieciecej i obudzila mojego W po nocce a co gorsze dziecko i nie moglam jej uspac pozniej:wściekła/y::no:zeby jeszcze byla jakas mila a to wredne, opryskliwe babsko i zabilabym taka jakbym na porodowce spotkala:wściekła/y:kwestionowala wszystko co robie odnosnie pielegnacji itp, mimo ze stosuje sie do zalecen ze szpitala i poloznej z mojej przychodni, patrzala jak na idiotke:wściekła/y:mialam ochote wy...ja na zbity pysk:wściekła/y:chyba przezuce sie na odciaganie mleczka bo nie mam juz sily kolejny raz karmic:no:malo kiedy jest oki ze mala spokojnie pije mleczko:dry:zazwyczaj wiercenie sie, krecenie, marudzenie, cmokanie, wyginanie do tylu:wściekła/y:

ej no co wyyyy..z cztrech dni raptem 3 strony?? wracać mi tu natychmiast

kaasiorek-zdjecie bedzie jak osiagne satysfakcje z mego wygladu.A wiesz jak to u babek bywa..
[/URL]

Ewka i jak włoskiiii????

Hallo:tak:
UWAGA, UWAGA! wczoraj byl pierwszy dzien w miare bez placzu, znaczy tego strasznego krzyku:-Dnawet po kapanku bylo gites i moglam isc nynu:tak::tak:.... co tam z Rechotkiem i Tomkiem?

super..postępy widzę..zobaczysz..będzie coraz lepiej..rechotek z Tomkiem w szpitalu...badania będą i czekamy..i modlimy się by było wszytsko ok...

Witam pozna pora. mlody zrobil dzisiaj samodzielne 3 kroczki!!!Ale jestem dumna!Dobrej nocy,dzisiaj ta niedzierla-ale chyba nie dla wszystkich...

gratuluję

zakichana mononukleoza... zdycham

najgorsze jest to ze nie mam nikogo do pomocy...

uuu szybkiego powrotu do zdrówka życzę.....

u nas jak mówiłam..remont, którego mam już po dziurki w nosie..wszytsko mnie denerwuje..Amela grzeczne dziecię, ale..piszczy i śpiewa tak ,że łepetynę mi rozsadza..nie wiedziałam, że nie płaczace dziecko może tak denerwować

Witam:tak:
Kasiorek wspolczuje remontu:dry:przerabialam to samo dosyc niedawno:-(ale przynajmniej cale mieszkanko odmalowane:tak:mielismy tylko sypialnie robic ale nas zalalo podczas deszczy i trzeba bylo wszystko:dry:moja mniej wrzeszczy zdecydowanie bo jak zaczyna sie krzyk to zaraz cyc i spokoj:-Dale wydaje mi sie ze ma wzdecia:-(
My smigamy dzisiaj na wizyte kontrolna z mala bo w pt stuknie 3 tyg:szok:

Ilonka-zdrówka!!
Kasiorek-współczuję remontu
Ewa-gratuluję pierwszych kroczków :D

a ja już prawie doszłam do siebie,ale na nic zdało się zabieranie ode mnie młodego bo i tak jest chory ;( wczoraj wieczorem długo nie mógł zasnąć i co chwila popłakiwał a rano nosek zatkany i stan podgorączkowy :( oczyściłam mu nosek-a ile przy tym się z nim nawalczyłam to masakra :/ zapuściłam kropelki i dałam połowę dawki nurofenu.Może obejdzie się bez lekarza, bo wątpię,że da coś innego niż sama mu daję.ehhh.moja bidulka.a miałam w końcu wyjść z domu-ale nie będę go ciągała...ktoś mi musi pomóc za zakupami...kurde no.w ostatnie ciepłe dni załatwiłam dziecku przeziębienie :(

Mysmy wrocili z wizyty i mala przybrala ok0,5 kg w ciagu prawie 3 tyg:tak:wada bioderka niewielka:tak:dostalam witaminki dla niej:tak:wieje dzisiaj maskarycznie:szok:wiecie ostatnio w ogole nie umie sie porozumiec z moim:no::-("warczymy" na siebie jak jakies psy...:wściekła/y:jakie szczepionki dawalyscie dzieciaczkom?skojarzone?jaki jest koszt takich szczepien?moze maly szybciutko wyzdrowieje?3 mam kciuki:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry