reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Kachaa-pytaj o wszystko,napychaj tym sernikiem i moze cos z niej wydusisz

Ikonka-to powodzenia i cierpliwosci w nocnikowaniu.Masz malego artyste!Jakie studia wybralas?

Ola-witaj w swiecie mam.

reklama
witam nową mamę:)

Ola maluszek wcale nie musi mieć kolki, mają duży odruch ssania i tylko tak się uspokajają i dlatego co chwile się budzi maluszek:/ wiem coś o tym miałam to samo:/ przeszło dopiero koło 3 miesiąca:/

Ojej jaki gąszcz nowych mamusiek się pojawił :)
Ja tak z doskoku po kilku dniach nieobecności. Internet mi nawalił tzn mąż tak namiętnie grał w grę że coś nacisnął i net zniknął.
Bitwa o Krzyż możecie sobie pograć w razie nadmiernego stresu.
My chorzy mąż i Hania angina. Hania 7 dni zastrzyk w tyłeczek, a ja na antybiotyku od tygodnia. Ech szpital latem skandal.
Ale mi już lepiej. Dzidziol kopie coraz mocniej
mój kulek pod cycuszkami
dsc00569ku.jpg

dsc00563pq.jpg

no i już przytyłam 6 kg :/ to mi się mniej podoba.

ej
hanna no wreszcie sie pojawilas:) brzunio cudny a jaki duzyyy..

kacha
a moze dzidzia tak placze bo ja brzuszek boli....??? jaka masz diete?? tak pomyslalam ze brzuszek jak napisalas ze sernik wpierniczasz hehehe moze czegos w mleku nietoleruje i brzuszek albo kolka???

a mi kuba dzis z krzesla spadl w kuchni....jakieg guza sobie na glowie nabil...ehh te dzieci...wszedzie ich pelno...

ilonka
dzis mi zrobil rzadka kupke i w sumie jadl rano tylko mleko i potem pil Kubus play rozcieczony woda....daje mu 4bebilon i 3 bebiko....ale wczoraj z kupka oki bylo..

jak mysliscie moge dac kubie zupe pomidorowa z takich normalnyc pomidorow szklarniowych?? wrzucilam 2 pomidory do wywaru i zmiksowalam na papke, chyba moze juz, bo sama niewiem???

Hannah nie marudź pipko,wyglądasz rewelacyjnie :tak:
Ilonka ogólnie trochę kasy to jest,ale pewnie że idź,zrób coś dla siebie jeśli czujesz taką potrzebę.Od razu lepiej się poczujesz,bo wiem z autopsji że siedzenie na okrągło z dzieckiem bywa.....hmm....frustrujące :-p
Agacjone jak zaczęłam Izie gotować obiady,to robiłam z pomidorków w puszcze więc szklarniowe nie powinny mu zaszkodzić.A jadł już wcześniej pomidory?

Witam nową mamuśkę ;-)

Ostatnia edycja:
andzia
no nie jADL pomidorow ale jak Ilonka napisala to obralam ze skorki wyparzylam takze chyba bedzie ok....ale jeszcze niemam sie co grzac bo znajac moje dziecko wypnie sie na gotowana zupe ...dupcia:-D:-D i mamusia bedzie słoik otwierac..oby nie:baffled:

Ale piekny brzusio:tak:nie widac zeby bylo cos za duzo kg:no:Agacjone mala nie ma twardego brzuszka bo sprawadzam tak na wszelki wypadek:tak:poza tym ladnie juz sie jej odbija:-pnie jadlam prawie nic bo nie mialam ochoty, jakos jedzenie nie przechodzilo mi przez gardlo:no:teraz jem juz wiecej a zauwazylam wlasnie ze mam jakas wysypke na kolanach a ja nie jestem alergikiem:no:czyzby od sera:dry:polozna byla ale wiele nie pomogla:no:stwierdzila ze taki jest okres adaptacyjny dziecka i tak moze byc:dry:bylismy na spacerku i kupilismy fotelik do wanienki i tanio pmapki z czego jestem zadowolona:-Dnie chwalac dnia ale na razie mala grzeczna:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry