Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej
a ja u rodzicow...wlasnie zjadlam pieczarkowa zupei nalesniki,....mniam
laki miala ktoras z was zapalenie zatok???jak tak to jakie mialyscie objawy i ile trwalo...bo tak mnie glowa w okolicy czola boli..tam za oczami tak to fachowo nazwe...heheh biore ibupron zatoki i na noc smaruje glowe amolem ui troche przechodzi ale takie to gowno nie przyjemne,,,,((

I powiem Wam, że aż mi się jej żal zrobiło, bo nie bardzo mam dla niej buty i twierdziłam, że po sali może w papciach latać (a ma akurat w kolorach sukienki) i mówię jej to, a ona do mnie "mamusiu, ale ja tes sce mieć nowe buciki na wesele" ... Boże ale ze mnie matka wyrodna
Ale wygrzebaliśmy cosik z szafy i ma więc już jest w pełni szczęśliwa 

masakra jakaś.także nici ze zdjęć bo zero współpracy. może to przez ten katar...już sama nie wiem.
podczytuje 

posprzątałam zielsko koło chaty poprałam fotele i pufy a od poniedziałku okna do mycia, i cała reszta
a po weselu w poniedziałek przeprowadzamy się do mamy i opuszczamy to mieszkanko ale dobrze z jednej strony że tam bedziemy mieszkac bo mniejsze rachunki a z drugiej nie wiem czy nie bede sie ciągle żreć z moją mamą bo my takie charaktery mamy :-)ale cóż jakoś damy rade i wnusie bedą mieli na miejscu :-)i nie bedzie ciągle -kiedy przyjedziecie 

w sumie mnie np wkurza katar to co takie dziecko:-(Ewelka zawsze sa 2 strony medalu
Dzisiaj moja mala marudzila tylko rano a caly dzien byl git i ladnie zasnela po kapaniu i az jestem w szoku bo to jak nie moje dziecko
oczywiscie nie obylo sie bez raczek ale ogolnie nawet spala