Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(temat przyklejony)także myślę że każda dziewczyna przeczytała...

Artystka z Ciebie
Chorowitkom zycze zdrowka
Urodziny to jakas poracha
prawie nikt ze znajomych nie pamietal
pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo:-(ale co sie dziwic, jak tylko zaszlam w ciaze to nagle stracilam znajomych:-(jutro zaczynam kurs na pazury
trzymajta kciuki

wejdzcie proszę na stronę www.pamperspremium.pl wypełnijcie formularz..uwaga wpisując w odpowiednim miejscu hasło drymax i otrzymacie darmowy dzienny zestaw pieluszek...(dokładnie 5 sztuk);-);-) pospieszcie się, bo ilośc pieluszek w promocji jest oczywiście ograniczona...
zrobiłam pomidorówkę, posprzątałam i się narazie byczę ;-) jutro idę na kontrolę z młodym bo nie chcę aby miał jakieś powikłania z niedoleczonej anginy.Ja także czuję się już o niebo lepiej-ale moja siorka z mężem-masarka-strasznie ich rozłożyło.
miłego

obiad chce podszykowac...karczek z warzywami
a kuba zjad wlasnie pomidorowke z ryzem....ale ilez ja sie musze nagadac zeby zjadl..masakra za caly tydzien chyba...ale co sie dziwic, jak tylko zaszlam w ciaze to nagle stracilam znajomych:-(
a idę bo mam paskudny dzień :-( dopadł nas taki kryzys finansowy że szok :-(
W nocy miała 39 stopni, a w ciągu dnia balansuje między 37-38. Oczywiście poleciałam z nią do lekarza, bo nie chce czekać i powiedziała, że rozwija się gardło i bach leki i 50 zł w aptece zostało FUCK!!!!!!! No ale mam nadzieję, że pomogą i nic więcej jej nie będzie. 3 dni się nachodziła do żłobka