Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

im szybciej tym lepiej

no wkońcu.. heh
bo mi się tak podoba

pierwszy taki okres, bo odstawiłam małego od cycusia i przylazła coś za szybko
ale czytam Was jestem na bieżąco 
ja chce z brzuszkiem chodzić z końcem przyszłego roku na 2012 mieć dzidziusia
ciekawe czy się nam uda ;-) martwie się jak to bedzie z 2, ale pocieszam sie faktem, że Kubuś będzie miał 2,5 roczku to będzie już bardziej samodzielny 
Widzę, że trochę was rozmroziło
Jutro mikołaj, a ja jestem na siebie zła bo mogłam wziąć wolne w pracy i chociaż zobaczyć jaka będzie reakcja na prezent :-( Dostanie domek Świnki Peppy czyli swojej ulubionej bajkowej bohaterki
A ja pewnie rózgę
Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc Tak więc do dzieła kochane 
Skończyło się karą u siebie w pokoju, ale widzę, że i to już nie pomaga bo nawet łezka jej nie poleciała. Odczekała, przeprosiła i po sprawie :-( Nie wiem czy jestem na tyle silna psychicznie żeby znów od początku przechodzić przez to wszystko :-(
a mąż wrocił z delegacji i weekend spędza na studiach...a jutro znow jedzie w delegacje na tydzień masakra ...ciągle sama i w dodatku nie ma jak sie ruszyc...

ale już mi przechodzi.. jedynie mam nosa jak rudolf
a tak wogóle to z Tym Twoim to jak wyszło bo ja nie wiem do końca ...
zdjęcie z wczoraj , no i dzidzia w nim mieszkająca

Wystarczyło, że zrobiłam pierogi i nie czuję rąk, stóp i kręgosłupa :-( Mąż rozebrał mi łóżko i próbowałam się zdrzemnąć, ale ja wszystko słyszę więc tylko poleżałam, chociaż i tak dużo mi to dało, bo trochę lepiej się czuję chociaż ból nie ustąpił
Jeju jak się cieszę, że mamy tą zmywarkę, bo nie wyobrażam sobie myć teraz po obiedzie 
Święta za pasem, a my nadal bez prezentów i prawie już bez kasy
Nie mam pojęcia jak my to wszystko ogarniemy