reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannnah
o kurczę Ty już niedługo rodzisz ! A ja dalej nie zaszłam... ech :D wszystko już masz gotowe ?

Asia
ooo planujecie drugie ? To super, co mąż na to tak w ogóle ?

Kamcia
i u Ciebie ładnie leci, jak się czujesz ? wiesz już co nosisz ?

pozdrawiam wszystkie !:)

reklama
hehe rozbawiłaś mnie Asia z tym śniegiem:-D
ja pamiętam jak byłam mała to sople jadłam .. bleeeee:baffled::-D
czemu chcesz do maja czekać... zacznijcie już teraz:tak: im szybciej tym lepiej:-D

martilla właśnie nie wiem co będzie ale za tydzięń mam usg i się dowiem:tak:

cokolwiek będzie to będę się cieszyć , na chłopca bo będę mogła zakupki dla cłopca porobić bo mam prawie wszystko dziewczęce:-p
a dla dziewczynki .. bo mamy już ciuszki wszystkie no i nie wydamy kasy:-D
także i tu plusy i tu ...

dziewczyny haaaaaaaaaaaaaaaaaaaloooo gdzie się podzsiewacie...??

Hannah właśńie tY już na porodówkę powoli się szykujesz.. pisz jak wrażenia...:-)
a i dla Ciebie zrob iłam wkońcu fotki pokoju :zawstydzona/y: no wkońcu.. heh
i musisz mi jeszcze raz pokazać swój:-D bo mi się tak podoba:-p

patrysia miałaś nadrobić i zniknęłaś... nie ładnie:no::-D

ja choruje, @ dostałam i umieram w boleściach :dry: pierwszy taki okres, bo odstawiłam małego od cycusia i przylazła coś za szybko:dry: ale czytam Was jestem na bieżąco :tak:

Kamcia fajnie masz :-D ja chce z brzuszkiem chodzić z końcem przyszłego roku na 2012 mieć dzidziusia :tak:ciekawe czy się nam uda ;-) martwie się jak to bedzie z 2, ale pocieszam sie faktem, że Kubuś będzie miał 2,5 roczku to będzie już bardziej samodzielny :) co do płci :) kiedyś marzyłam o córci, a teraz powiem szczerze że jakby był drugi chłopczyk to byłoby bardzo miło :-D

Hejo laseczki :-D Widzę, że trochę was rozmroziło :-D

Hania dalej kaszle jak oszalała, ale już tylko rano i trochę wieczorem. Jeszcze tydz. w domku i do żłobka:tak: Jutro mikołaj, a ja jestem na siebie zła bo mogłam wziąć wolne w pracy i chociaż zobaczyć jaka będzie reakcja na prezent :-( Dostanie domek Świnki Peppy czyli swojej ulubionej bajkowej bohaterki:-D A ja pewnie rózgę :-D

A tu mam dla Was propozycję udziału w świetnej akcji ... wystarczy wybrać sobie pieska i codziennie kliknąć "nakarm" a jak będzie wystarczająca ilość nakarmień to piesek dostanie jedzonko :-D Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc Tak więc do dzieła kochane :-D

Co do drugiej pociechy to ja jestem strasznie niezdecydowana w kwestii czy w ogóle mieć. Hania jest bardzo absorbująca ... wszystko ja mam koło niej robić. Dziś np. chciałam dłużej pospać więc obudziłam męża żeby zrobiła Hani śniadanie i dał jej leki, a ona cały czas coś ode mnie chciała i w końcu wymyśliła, że będzie leżeć koło mnie zamiast jeść śniadanie :dry: Skończyło się karą u siebie w pokoju, ale widzę, że i to już nie pomaga bo nawet łezka jej nie poleciała. Odczekała, przeprosiła i po sprawie :-( Nie wiem czy jestem na tyle silna psychicznie żeby znów od początku przechodzić przez to wszystko :-(

Ostatnia edycja:
Kaczuchaa nie gadaj tak, jeszcze znajdziesz super faceta, który będzie super tatą dla Damianka i może doczekacie się kolejnych pociech ;-)

Tosiu też sie tego obawiam, ale myśle że jak będzie dzidziuś numer 2, to wtedy Kubuś chcąc nie chcąc bedzie musiał się pogodzić z tym że nie jest sam i braciszek/ siostrzyczka też potrzebuje mamy i będzie musiał stać się wyrozumiały i mniej egoistyczny. Z tego co mi mama mówiła ja byłam strasznie zazdrosna o brata od początku go szczypałam i za włosy ciągnęłam, bo mamusia już nie była tylko moja, ale po 3 miesiącach chciałam brata karmić trawą, więc jakieś postępy zrobiłam :-D

hej kochane!!
A my dalej chorzy jeszcze i ja do kompletu...wojtus bardzo kaszle daje mu syropki ale musze kupic jakies krople na katar bo ma tak zatkany nos ze szok..a najgorsze ze nie chce dmuchać noska i odwala mi histerię..:szok:a mąż wrocił z delegacji i weekend spędza na studiach...a jutro znow jedzie w delegacje na tydzień masakra ...ciągle sama i w dodatku nie ma jak sie ruszyc...

ja zawsze chciałam pierwszego chłopca, a skoro mam pierwszą dziewczynkę to 2 mi już obojętne:-p
ale nie ukrywam że teraz się cieszę że jednak mam dziewczynkę:-D
co będzie to będzie byle zdrowe..

ilnkq ja też chora niestety:baffled: ale już mi przechodzi.. jedynie mam nosa jak rudolf:-p

kaczucha dlaczego u Ciebie wykluczone??jeszcze sobie znajdziesz faceta coo cCi zrobi 3 dzieci:-p a tak wogóle to z Tym Twoim to jak wyszło bo ja nie wiem do końca ...

a ja się teraz zastanowiłam...
bo pisałam do Hannah żeby wstawiła zdjęcie pokoju , ale zaczęło mi się zdawać ze to Tosia wstawiałą to zdjęcie...
oświećcie mnie która ma jedną ścianę w paski??
to niech wstawi:-D

patrysia co do mojego brzuszka to jak na 20 tc jest strasznie mały dokładniej to 19tc 5 dz
20 bo lekarz mi wyliczył termin na tydzięń wcześniej :tak: zdjęcie z wczoraj , no i dzidzia w nim mieszkająca:-D
Zobacz załącznik 306441Zobacz załącznik 306442

reklama
Vika Hania ma taki pokoik :-D

Kurcze powiem Wam laski, że strasznie się czuję :dry: Wystarczyło, że zrobiłam pierogi i nie czuję rąk, stóp i kręgosłupa :-( Mąż rozebrał mi łóżko i próbowałam się zdrzemnąć, ale ja wszystko słyszę więc tylko poleżałam, chociaż i tak dużo mi to dało, bo trochę lepiej się czuję chociaż ból nie ustąpił :dry: Jeju jak się cieszę, że mamy tą zmywarkę, bo nie wyobrażam sobie myć teraz po obiedzie :baffled:
Jutro zaś do roboty :baffled: Święta za pasem, a my nadal bez prezentów i prawie już bez kasy :baffled: Nie mam pojęcia jak my to wszystko ogarniemy :baffled:

Do góry