reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

uuuu-bidulka :(

no no-kupa szczęścia ;p
a mikołaj skromnie bo nie wiedziałam,że rodzice innych dzieci pójdą po całości...samochodzik,kolorowankę i ciasteczka a od "klubu" gdzie te dzieci chodzą dostał kolorowankę z autami i ciastka w czekoladzie.

a tutaj 2 foty z wyjścia ;p

Załączniki

• DSC01873.jpg
    DSC01873.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC01904.jpg
    DSC01904.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 59
reklama
mój młody ma temp 37,4 póki co i biegunkę...mam nadzieję,że to od zębów bo mu idą 2 trzonowce a nie to,że znów się coś wykluwa...:no:

Hmm mikolaj..dla młodej największa atrakcja to papier z pudelek i wstązki :)...na zabawki przychodzi pora po 2-3h ..czyli teraz pelnia szczescia,a do spania sie nie wybiera (mąz tak nauczył, że ostatnio chodza spac około 23, wstaja o 10 :wściekła/y:

Ależ ciężko było Was nadrobić.
I widze że temat dzidzi nr 2 się zaczyna. Ja poprzestaję na dwójce, bo moja Hania jest identycznie absorbująca jak Tosiowa Hania. Takie są właśnie Hanie, małe trzpiotki.
Mam nadzieję że druga córeczka będzie ciut spokojniejsza, choć w brzuchu robi większy sajgon. Wszytko już boli, w nocy mam bóle jak na @, ale moja szyjka narazie nie popuszcza. Gink zaproponowała dużo zbliżeń z mężem bo szyjka jest miękka i może się ruszy, ale ja w te cuda już nie wierzę.
Noszę do końca roku i już hehe.
VikamciaG
dsc00071aw.jpg

Na wiosnę palnuję remont werandy, przedpokoju i naszego pokoju do posiedzeń ze znajomymi. Nie mogłam spać w nocy bo obmyślałam kolorystykę i wystrój.
Mam bzika na tym punkcie. Babcia obdarowała mnie grubą kopertą co mnie bardzo zaskoczyło i pozamawiałam wczoraj na allegro półki do sypialni, koszyki wiklinowe na bibeloty dla maleństwa, 4 prześcieradła frotte dla nas i Hani. Muszę kupić jeszcze do jej pokoju jedną komodę z tej serii z IKEI, ale tą co chciałam i planowałam kupić już nigdzie nie ma :/

Ostatnia edycja:
Hannah ja tez jestem taka jak Ty ... normlanie jak już sobie coś obmyślę to spać nie mogę :-p
i musze wszystko w głowie dopraqcowac a najlepiej to od razu zrobić:-D
Twój pokoik mi sie o tyle podoba że jest taki żywy , soczysty i kolorowy:tak:

a mójh to typowo cukierkowy i dziewczęcy ...:-D

no i mam o tyle pecha że np ja nie mogę sobie domku urządzać , bo jak się wyprowadzę to tylko szkoda naszej roboty i kasy w to włożonej:-(
ale na pokoik dziecięcy to mi nie szkoda:-D:-p
chcoaż chciałabym zrob ić sobie kuchnię po swojemu no i np salon , urządzić pomalować umeblować... itp itd ale nie ma sensu dopiero za może 5 lat jak wrócimy na swoje do pl.. to wtedy będę szaleć:-D
pamietam ja zawsze zx mamą tak wymyslałyśmy i kominowałyśmy i dom co rok wyglądał inaczej:-D

kaczucha kupa to na szczęście.. a mmikołaj na mikołajki może być skromny ważne że pod choinką będzie czekała go większa niespodzianka na świeta:tak::-)

u mnie na mikołaja rozkładaliśmy choinke i nie byo prezentów:-p
ale ja miałam mały skrromny..
dzidziuś zaczął dawać znaki życia,. no i wiecił się całą godzinę tak że wkońcu poczułam wyczekiwane pierwsze ruchy:-D

Hejo laseczki :-D
Ja mam dziś wolny dzionek, bo nie mam z kim Hancyka zostawić :tak: Muszę posprzątać i wyprać dywan po Hanusinych wymiotach. Także trochę roboty mnie czeka. Kurcze taka szaruga za oknem, że aż mnie zaczyna głowa boleć :dry: Zapodaję zatem kawkę i zapraszam wirtualnie ;-)

Jutro w nocy przyjedzie mój tata i przywiezie mięsko ze świnki więc będę miała noc porcjowania mięska :tak: Muszę dziś zrobić porządek w zamrażarce i wyrzucić to co już stare ... a mam tam takie szynki sprzed chyba roku :sorry2:

Tosiu-przyłączam się z kawusią-o ile jeszcze masz swoją ;) ja właśnie zaparzyłam.
Dziadkowie wzięli młodego do siebie a ja mam sprzątać...ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ;p nie wiem od czego zacząć :/ grrr-nie lubię robienia porządków ;p

Kaczucha ja to kawę jak sobie zrobię to piję ją ze 2 godz. :-D

Kurcze boli mnie głowa :dry: Jeszcze mi zostały sanitariaty do umycia, a chciałam też uprać Hani dywan, ale to jest niewykonalne raczej.
Chyba sobie strzelę drugą kawę, może mi ta głowa przejdzie.

hej
a ja niedawno wrocilam od fryzjera i opitolilam wlosy tak jak jeszcze w zyciu nie mialam z przodu dlugie z tylu krotkie :-pa maz jak mnie zobaczyl to powedzial ze wygladam jak tirowka mama az sie usmiala z babcia :cool: ja naszczescie sprzatac nie musze generalnie tylko po lebkach :-p

reklama
kurcze ewelka to neźle ci strzelił komplement twój maż....mam nadzieje ze jakieś foto zobaczymy??:-)

Laski Kawę to ja własnie dopiero skończyłam pić od rana...u nas dalej choróbsko się nas trzyma...wojtuś kaszle a ja gardło i uszy mam zawalone...bylismy u lekarza ja mam zapalenie zatok i gardła a wojtuś ma zapalenie oskrzeli....oboje na antybiotykach...także nie za wesoło nie mam na nic siły...a u mnie siostra męza jest przyjechała wczoraj ...troszkę się źle czuje ale cóż...teraz pojechała do wrocka do fryzjera i do znajomych tez z mała córeczką (9 mies)... a mąż dalej w delegacji a ja siedzę i nie wiem za co mam się złapać..normalnie nic mi sie nie chce ....porządków na szczęście nie musze za bardzo robić bo mam nowe mieszkanko to juz mam z głowy tak, tylko ogarnąć musze ubrać choinkę ale pierw musze ja odkopać z piwnicy i pewnie bede czekac do soboty na męża....:-) a tak poza tym to pokoiki maciedla dzieciaczków wszystkie super:-)
JA na razie zrobiła m Wojtusiowi kącik w dużym pokoju i już a z małego pokoju sypialnie sobie zrobiliśmy, jak wojtus podrośnie to go tam przeniesiemy a w dużym jakoś się ulokujemy :-)ale to jeszcze z rok.....właśnie zamierzam się zabrać za namalowanie na ścianie koparki a na drugiej Kubusia Puchatka:-) ale cośmi słabo to idzie:-):eek:

Do góry