reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
moja mała blondyneczko...laseczko :-) ciekawa jestem czy faktycznie taka bezproblemowa ta fryzurka ;-) ale ładnie Ci-już Ci to mówiłam :-)

a mnie się bateria wyładowała od tych porządków i już ledwo zipie :-p jeszcze młody zaraz wróci i zrobi jubel i tyle będzie "czysto" :-p jenyś-spaaaać!!

Ostatnia edycja:
ewelka mąż sie nie zna, you're so hot :-p

kaczuchaa to na długo Ci starczyła ta bateria weź mi pożycz:-p

u nas nuuudy:) mały już śpi ja złożyłam zamóienie w fm-ie bo troche sie nazbierało i gitara:-p

ewelka fajnie fajnie:tak:
miałam 2 lata temu coś podobnego ale niestety mam loczki.. więc musiałam codziennie te kikutki prostować:sorry: a zawsze brak czasu
i zostaję przy długich włosach;-) tu przynajmniej jak co to dam w kitkę i spokój:-p

gdzie te zdjecia ewellki bo nie moge znalesc??
to skoro mowa o wosach to ja mam totalna porazke:(((( wczoraj robilam wlosy i na odrosty nalozylam farbe z loreala i odrosty mi wyszly rudeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jutro sie do fryzjera zapisalam na 8 niech robi porzadek.....:((((

hehehe agacjone ja tak samo zrobiłam przed kumpla urodzinami , jak farbowałam na blond , miałam odrosty no i chciałam je zatuszowac, pofarbowałam sobę ale farbą z wella i patrze a tu zamiast blond to mi wyszły rude:szok: to już wolałam ten ciemny blond jako odrosty a nie że później mysleli niektórzy że ja ruda z natury:szok: bo rude odrosty:-D
później uznałam e jednak nie ma co kombinowac i przefarbowałam się na fiolet:-D

a zdjęcie ewelka usunęła żeby niepożądane osoby jej nie rozpoznały;-)

reklama
Do góry