reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Hannah
to Ty nic nie wiesz ? przecież czarnulka dotarła i na BB i też pisała te swoje powieści :) ale szybko została zdemaskowana ;)
Genetyczne czyli te wykluczające m.in. zespół Downa ? Idę za tydzień w środę. Takie dokładne i szczegółowe mam mieć, więc to chyba te o które pytasz :D Wybacz, pierwszy raz jestem w ciąży :D :P

reklama
Hannah ja Kasiulle pamiętam jak przez mgłę :-)
Ale mniej więcej kojarzę która to :-)

U mnie mało rewelacyjnie...Iza od wtorku na antybiotyku, znów ucho.
Załamię się normalnie.

Coś kojarzę że i na BB sie pokazała nasza młoda gwaizda ;)

Martilla
tak to jest USG genetyczne. No to powodzenia życzę :)

Andzia
oj biedna Iza :(

Wasze dzieci też tak dzisiaj dokuczają? Nie dosyć że Basia nie spała w nocy to jeszcze dzisiaj dają w kość, jedna i druga. A w nocy jeszcze miałam bliskie spotkanie z kibelkiem. haftnełam sobie i już było ok.

Andzia
zdrówka dla chorowitki !

Hannah
w takim razie nie dziękuję :) już zaczynam się stresować !

Ilonka
ale synuś do ojca podobny ho ho :) Jak u nas będzie syn to mąż coś wspominał,że może Filip właśnie :)

Hannah
to Ty nic nie wiesz ? przecież czarnulka dotarła i na BB i też pisała te swoje powieści :) ale szybko została zdemaskowana ;)

Hehehe ciekawe kto w tym pomógł ;-):-D

U mnie mało rewelacyjnie...Iza od wtorku na antybiotyku, znów ucho.Załamię się normalnie.

Hania też niedawno przechodziła. Ale u nas to nawet lajtowo, bo tylko czasem ją pobolewało, a tak to w ogóle nie narzekała.

Filipy fajne są:)

No jeśli jakimś cudem będę miała 2 dziecko i będzie to syn to też będzie Filip :-D

Mąż w pracy, koleżanka zaproszona na kawę po raz "n" mnie olała więc siedzimy same sobie i zaraz będziemy wcinały makaron. Moje dziecię sam bez niczego :confused: A ja z masełkiem i bułeczką tartą i cukrem :-D

reklama
ohoho-proszę jak się towarzystwo rozruszało aż w końcu jest co czytać ;p

widzę,że nie tylko mój dziś dał w kość-ale mój to przeszedł samego siebie :/

Tosia-nie jesteś pierwsza,która je makaron z cukrem-ja nigdy nie jadłam i jakoś nie mogę się skusić ;p ciekawe połączenie ;p

Andzia-zdrówka

a mnie się pisać nie chce i nie mam co,więc to by było na tyle ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry