Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochaniutkie moje...bardzo proszę o głosiki... tutaj u mnie nie ma zadnego fajnego placu zabaw. moze sie uda wygrać
glosijcie codziennie! bardzo prosze! Nivea
Mamuśki,
powiedzcie mi czy będąc w ciąży zdarzało wam się coś takiego ,że bolał was brzuch podczas chodzenia ? Mi się właśnie tak co jakiś czas robi... Boli tak po bokach i schodzi w dół. Za tydzień mam lekarza to zapytam o to,ale do tego czasu to nie wiem mam cały czas leżeć??? Eee to nie możliwe, mam wesele teraz,a za tydzień kolejne.
Myślałam,że to może te skurcze przepowiadające, gdzieś wyczytałam że już mogą się pojawić, ale boli tylko wtedy jak gdzieś idę. Jak siedzę na tyłku to jest luz. I to nie przy każdym chodzeniu, czasem tylko. Brzuch twardnieje po bokach i boli. Zwalniam i jest trochę lepiej. Mam nadzieję,ze to jest normalne.