Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale jestem mega zmęczona muszę przyznać. mąż się z kolegą umówił to chyba zaliczę wcześniejsze spanko. Hania dalej niegrzeczna, dziś już 3razy miała karne krzesełko
nie wiem co robić i jak :-(Do tego przestawiło się jej strasznie i od 3 dni zasypia mi tak ok. 18. Wczoraj udało się, że po przebudzeniu i tak spała dalej ale z przez pozostałe 2 dni drzemka i siedzenie do późna. 

Kurcze ale noce mam do dupy. Mała budzi sięco chwilę z krzykiem bo w buzi ją boli. Takiego stanu zapalnego jak ona ma, nigdy nie widziałam, a przecież sama miewam pleśniawki nieraz. W sumie 4 noce miałam już nieprzespane i chodzę jak jakiś zombiak
Młoda mało je bo jąboli i schudła mi już prawie kilogram... Ech mam nadzieję, że ją odpuści już bo płakać mi sięchce, jak widzę jak cierpi.
Ale mam rewelacyjny organizer do szuflady w komodzie dzięki, któremu mam rozdzieloną wreszcie biżuterię
No i Hani spinki od gumek porozdzielałam

Na szczęście mnie już pani obsłużyła i poszłam do punktu pobrań;-)