reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej..
a ja to powiem wam ze jakos nie mam hopla na punkce tych wszytkich rzeczy niemowlecych i nawet dla siebie:-D jakos to bedzie ..przeciez teraz sie idzie do sklepu kupuje sie co sie chce....wszytko na półkach....nawet niemyslalam o jakims laktatorze:tak:bedzie potrzebny to sie kupi...
ja wrocilam dopiero z miasta bylam u fryzjerka bo odrosty juz sporawe mialam i teraz wrescie wygladam jak czlowiek:-D i male zakupki sobie zrobilam bojutro jedziemy na imieniny to musialam sobie kupic cos nowego:-)
ide teraz odpoczac.....pa

reklama
Hej Dziewczynki! Mój synuś jest chory ma straszliwy katar - to pierwsza choroba Ignasia a ma dopiero 7 miesięcy:-(męczy się biedaczek, bez antybiotyku się nie obyło - tak tego nie lubię ale co zrobić, dziewczyny czy wy też prawie przy każdej chorobie maleństwa dajecie antybiotyk, ja Przemusiowi (starszemu synkowi) też prawie za każdym razem... no wiadomo lekarze wiedzą najlepiej napiszcie jak to jest u was z tymi antybiotykami?

corine
jak mój miał jakieś 8 miesięcy to miał też straszny katar i zapalenie gardła ale jego pediatra powiedziała że narazie nie będzie mu dawała antybiotyku tylko zwykłe lekarstwa i na szczęście wyzdrowiał

Witam....
Ewelka niestety ja Ci nie pomogę z suwaczkiem... bo jeszcze się przy tym nie "bawiłam". Jak córeczka? Znowu ładnie spała w nocy ?

Ja się dziś czuję jakby mnie pociąg przejechał. Boli mnie głowa, niedobrze mi, głodna jestem a nie mam apetytu (przypomina mi się początek ciąży...). Do tego mam takie dziwne uczucie w przełyku.... jakbym tam miała pełno wody. Nie wiem dokładnie jak to opisać. Dzidzia się rozpycha, a ja odliczam godzinki do terminu, ale jeszcze ich tak dużo. Byle do tego 37 tygodnia i później niech się dzieje co chce, byle szybko ;-) Teraz mam połowę 35 tygodnia (gdyby liczyć idealnie do terminu)...
Coraz bardziej się stresuję....ehhhh

Ewelka -zeby wstawić suwaka to wejdz na Ustawienia (u góry różowy pasek) puzniej na sygnature i tam w ten kwadrat siwy wklej tam adres suwaka swojego i wciśnij zapisz :-D:-D:-D:-D:-Di gotowe...powodzenia w razie co pytaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry