reklama
agacjone23
Fanka BB :)
no to juz sie ostudzilam powoli z atlantikiem

agacjone23
ilonka na samym poczatku to w jakim rozmiarze kupowalas pierwsze ciuszki dla Filipka?????
agacjone23
bo mam juz na allegro upatrzone kaftaniki spioszki i takie tam... i iewiem czy kuic lepiej 62 czy jeszcze 56 rozmiar...do tej pory co kupilam to mam wszytko 62 ale moze pare kupic w roziarze 56.....a jak mi sie Kubunio urodzi 57-58 cm??

KAROLINA1986
Grudniowa Mamuśka
agacjone
ja kupowałam wszystko na 62 i jeden komplecik na 56 a jak się okazało że Kewinek urodził się ze wzrostem 54 to mama musiała trochę kupić na 56.
ilonka
ja już tej sukni nie mam a wzrost mam 175 cm
ja kupowałam wszystko na 62 i jeden komplecik na 56 a jak się okazało że Kewinek urodził się ze wzrostem 54 to mama musiała trochę kupić na 56.
ilonka
ja już tej sukni nie mam a wzrost mam 175 cm
KAROLINA1986
Grudniowa Mamuśka
A moja znajoma urodziła synka i mierzył 60 cm więc to różnie bywa.
Andzia84
listopadowa Mama
Hej babeczki ;-)
u nas szarawo,ale dość ciepło i bez wiatru.Ugotuję Izulce obiad i o ile wcześniej nie zaśnie,pójdziemy na spacerek.Dzisiaj obserwowała ptaszki,bo usiadły na parapecie :-) Ale miała radochę :-)
Kurcze,wierzyć mi się nie chce...Ona już jutro kończy roczek....Jak to zleciało.
Agacjone ten wózeczek,co wkleiłam wczoraj link,jest również w wersji na paskach.Są chyba 100zł droższe.Jak ja kupowałam,to jeszcz ich nie było.
A co do ubranek,to ja miałam na 52cm i na 56cm kupione.A Iza jak się urodziła miała tylko 48cm
Wszystko było na nią za wielkie 
Ale jak tak patrze po maleństwach,które urodziły się w trakcie istnienia kaffe,to chyba tylko Iza taka malutka była :-)
u nas szarawo,ale dość ciepło i bez wiatru.Ugotuję Izulce obiad i o ile wcześniej nie zaśnie,pójdziemy na spacerek.Dzisiaj obserwowała ptaszki,bo usiadły na parapecie :-) Ale miała radochę :-)
Kurcze,wierzyć mi się nie chce...Ona już jutro kończy roczek....Jak to zleciało.
Agacjone ten wózeczek,co wkleiłam wczoraj link,jest również w wersji na paskach.Są chyba 100zł droższe.Jak ja kupowałam,to jeszcz ich nie było.
A co do ubranek,to ja miałam na 52cm i na 56cm kupione.A Iza jak się urodziła miała tylko 48cm

Ale jak tak patrze po maleństwach,które urodziły się w trakcie istnienia kaffe,to chyba tylko Iza taka malutka była :-)
kredzia111
Początkująca w BB
Witam
Co do wózka to ja miałam najpierw taki:
BREAKER NOWA RAMA 2008 Transport + Folia Gratis!!! (475601921) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,że na kołach ze szprychami i ogólnie go polecam...może nie ma gondoli ale i tak wkładka dla niemowlaka jest super!! Jedyny minus to hamulce, które popsuły mi się właściwie zaraz po kilku użyciach:/
teraz mam x-landera x-a i w sumie też go nie polecam!! kółka mi się przednie nie chcą kręcic , jest ciężki i ogromnyyyyy nawet po złożeniu:/ jest ogólnie bardzo szeroki i np w kilku marketach musiałam się wycofywac bo nie przechodziłam przez kasę;p Oparcia nie idzie ustawic w pionie tylko poduszkę można podkładac....no i ten koszyk...ahh szkoda słów!!!!! aha ale o gondoli nic nie powiem bo od razu wskoczyłam w niego do spacerówki
Jeżeli chodzi o poród to ja rodziłam prawie 2 tygodnie po terminie...właściwie wtedy trafiłam do szpitala na wywołanie i wylądowałam na cesarce...długo by opowiadac;p
ilonka1q jeśli jesteś chętna to oczywiście zapraszam na kaffffkę...a jak nie to chociaż na spacer z dzidziami po mieście tylko nie wiem w jakiej części Poznania mieszkasz...;p
pozdrawiam
i lece do maego bo sie obudzil
Co do wózka to ja miałam najpierw taki:
BREAKER NOWA RAMA 2008 Transport + Folia Gratis!!! (475601921) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,że na kołach ze szprychami i ogólnie go polecam...może nie ma gondoli ale i tak wkładka dla niemowlaka jest super!! Jedyny minus to hamulce, które popsuły mi się właściwie zaraz po kilku użyciach:/
teraz mam x-landera x-a i w sumie też go nie polecam!! kółka mi się przednie nie chcą kręcic , jest ciężki i ogromnyyyyy nawet po złożeniu:/ jest ogólnie bardzo szeroki i np w kilku marketach musiałam się wycofywac bo nie przechodziłam przez kasę;p Oparcia nie idzie ustawic w pionie tylko poduszkę można podkładac....no i ten koszyk...ahh szkoda słów!!!!! aha ale o gondoli nic nie powiem bo od razu wskoczyłam w niego do spacerówki
Jeżeli chodzi o poród to ja rodziłam prawie 2 tygodnie po terminie...właściwie wtedy trafiłam do szpitala na wywołanie i wylądowałam na cesarce...długo by opowiadac;p
ilonka1q jeśli jesteś chętna to oczywiście zapraszam na kaffffkę...a jak nie to chociaż na spacer z dzidziami po mieście tylko nie wiem w jakiej części Poznania mieszkasz...;p
pozdrawiam
Olka1988
Hejka! Widzę że tu od ranka rozmowa się kręci... No więc i ja się przyłączę. Ja ciuszki kupuję na 56cm. Dzidzia chyba urodzi się mała, bo jak dotychczas z USG wychodzi mniejsza niż powinna. No cóż... poczekamy, zobaczymy. U mnie już 32 tydzień... ale mi ten czas zleciał... jak tak patrzę to już w sumie za miesiąc dzidzia może się urodzić (chyba Nicola). Mam mały problemik, może macie na niego sposób... otóż moje noce są okropne. Prawie nie sypiam! Budzę się co godzinkę lub dwie. Chodzę niewyspana... i nie wiem co mam z tym zrobić. Czy miałyście podobny problem? No i jeszcze jedno : wczoraj wieczorem łapały mnie delikatne skurcze. Troszkę bolał mnie brzuch podczas tych skurczy... słyszałam o skurczach przepowiadających, ale czy to nie za wcześnie ??? Dziś jest ok, w nocy też nie miałam żadnych skurczy. CZy powinnam się tym niepokoić ? za tydzień idę do gina... a może powinnam wcześniej się wybrać? Co tym myślicie? Pozdrawiam!
reklama
kerdzia ja na grunwaldzie
koło eskulapa. spacer z dziecmi jak najbardziej wskazany
kawka oczywiscie tez.teraz jestem u rodzicow do konca tygodnia ale niedlugo wracam
a ty gdzie mieszkasz?
karolcia! jak moglas sprzedac ta suknie
ja ja chcialam!! aaaa ty okrutna! byla by na mnie dobra. aaa załamie sie teraz. wpadne w depresje! zamkne sie w sobie
karolcia! jak moglas sprzedac ta suknie