reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Karolina - ja mam to samo, z jednej strony chce mieć już test za sobą, bo im szybciej tym lepiej, z drugiej strony wolę jeszcze mieć nadzieję ze nie jestem w ciąży. Musimy ustalić kiedy robimy test, i zrobić razem... oby wyszły negatywnie!

reklama
hej dziewczyny!
ja jadę dziś do rodziców także chciałam życzyć miłej majówki i oby testy (olki i karoliny) wyszły negatywne:-) będę trzymać kciuki!
pozdrawiam wszystkie serdecznie

Z Mikim ok juz zapomnial o wczorajszych wydarzeniach tylko ostanio przestalmi chcec jesc rano i wieczorem w dzien mniej wiecej je chociaz tez slabo apetyt spadl mu strasznie myslalmze to dwakarmienia to przez to ze wit c dawalam teraz ale dzisaj dalam mu na lyzece a mleka i tak nie chcial pic i tem mu jak sie niby budzi to ok a pozniej znowu rosnie nie wiele ale jednak.

Hej dziewczyny:) My dzisiaj byliśmy u lekarza rehabilitanta. Pani doktor (bardzo miła) obejrzała naszego Filipka i powiedziała że jej zdaniemjest ok wszystko. Moze troszeczkę gorzej główkę nosi ale to nadrobi. pokazała nam jak mamy go układac na brzuszku żeby mięśnie dobrze pracowały. I jak lezy na pleckach to mamy mu podnosić pupkę do góry zeby łapał nóżki bo już powinien. I mamy się pokazac za 6 tygodni. Więc na szczęście żadna rehabilitacja nie jest potrzebna. Pytałam się też o jego siadanie bo strasznie się rwie do tego. I powiedziała żeby mu pozwalać siadac bo w końcu już jest pora na to. Tak więc jestem dziś zadowowlona:)

No i odkrylam czemu Miki czasami nie chcial mi jesc:-p przezd podaniem mlekadawalamu mu syrop i to po nich jak dawalam miezy karmieniami nitak na chiwle pzred to problem zniknol. A ogl;nie to dobry dzien zaliczylam troche poleniuchowalam troche porobilam taki spokojny alenawet produktyeny dzien tylko takich wiecej:-)

Cześć!
A u nas bez zmian! Mała ząbkuje i jest tak samo jak było. Cały czas marudzi, czasem nie chce pić ciepłego mleka, zasypia na rękach... ehhh... ciężkie dni z nią mamy :-(
@ nadal nie mam. No i jakoś nie umiem zrozumieć jakim cudem mi się spóźnia. O Nicole staraliśmy się ponad rok, no niech mi ktoś powie że teraz przez jedną małą wpadkę jestem w ciąży. A może z okresem po porodzie/połogu jest inaczej. Zawsze miałam cykle 28dni, może teraz mi się zmieniły na 35dni a może nawet 40dni. Laski jak to u Was było z tymi cyklami po ciąży ? Bo nie umiem sobie przypomnieć jak to było u mnie po pierwszej ciąży.

Karolina - a jak tam u Ciebie z @ ???

aha jeszcze wieści dotyczące Marcy!!!!!
Marcy jest w szpitalu nadal - teraz z powodu starzenia się łożyska. Dają jej leki no i zobaczymy jak to będzie. Dzidzia tez podobno malutka. Także laski trzymajcie kciuki za naszą Marcy i jej maleństwo. Co do cukrzycy to zmienili jej dawki insuliny i chyba będzie już dobrze :tak:

reklama
A u nas pierwszy ząbal się przebił:tak: Zuza nerwowa, płaczliwa itd. Jeszcze mocno go nie widać, ale kłuje mocno:tak: Znowu mnie tu trochę nie było, ale pozdrawiam wszystkie mamusie i pociechy:tak:
Olka1988 napewno będę trzymać kciuki za Marcy. Co do @ to ja pierwszy dostałam przed świętami wielkanocnymi i narazie nic:no: ale nawet o tym nie myśle. Szczerze mówiąc to nawet nie miałam jeszcze od porodu kiedy jechać do ginekologa:no: No cóż:-)

Do góry