A poza tym to ostatnio ni mozemy sie dogadać z męzem . Ciągle sa jakieś sprzeczki. Wogóle jest napięta atmosfera.
xTosia świetnie wyglądasz i nie wiem czego mógłby twój mąż się wstydzić . Jesteś fajną i ładna laską.
Kochana u nas to samo...jakieś przesilenie świąteczno-zimowe czy co??? Normalnie cokolwiek mąż powie ja wybucham i odwrotnie. Z byle czego awantura jakby nie wiem co się stało.
Wojtuś sie pewnie denerwuje bo go swędzą te kropki bo mu wysypka wyszła w końcu...i ciągle marudzi....
xTosia....Super wyglądasz:-) Laska z Ciebie i już...Ale jedna mała rada;-) Ja na Tweoim miejscu gdybym była taką laską...to bym ubrała sexowniejszą bluzeczkę też taką dłuższą ale bardziej uwidaczniającą Twoje Atuty
tylko głowa do góry cyc w przód i miłej zabawy;-) hihih buźki
Kochana, a może spróbuj go wykąpać w Nadmanganianie potasu czyli tzw.fiolecie. On ma właściwości osuszające więc troszkę powinien złagodzić swędzenie krostek.
Dzięki dziewczyny za miłe słowa...w ogóle wczoraj ku mojemu zaskoczeniu była za...bista impreza

Czułam się świetnie i doskonale dogadywałam z każdym. Tańce, zabawa w butelkę

No na ładne imprezy ten mój mąż chodzi

Pierwotnie miałam się zwinąć 24:00-1:00, potem 2:00, a w końcu pojechaliśmy do domku o 3:00. Mój mąż też mnie zaskoczył, bo on powiedział jeszcze w domu, że nie będzie wychodził wcześnie i chce się bawić. Kiedy wychodziłam zapytał czy jestem zła więc mu powiedziałam, że mi przykro, bo wszystkie pary wychodzą razem tylko nie my, ale cóż byliśmy umówieni. Czekałam na taxi, a tu mąż dzwoni, że jedzie z mną ;-) Ciekawe czy dziś kiedy przejdą mu promile będzie popierał swoją dec.czy zwali na mnie. No i dałam opiekunce bilet do kina dla jednej os. na wszystkie seanse i 3D i 50 zł. Mąż uważał, że za dużo, ale bilet mam z pracy, a na kasę uważam, że zasłużyła bo siedzieć od 21:00-3:00 nawet przy śpiącym dziecku to jednak jest trochę czasu. A zawsze możemy praktycznie na nią liczyć więc chciałam jej "dobrze zrobić"