reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

hej laski
tylko bez kótnic prosze bo czuje ze 13 bedzie tu pechowy:-D:-D:-D
ilonka
no na gerberach jest po pierwsze z tego wzgledu ze gotowanych zup malo chce jesc a te zje zawsze i ok azdehj porze a po drugie to moze troche z wygody:-D bo mamusi sie niechce tak gotowac...dzis akurat robie pomidorowa z ryzem to zje z nami...i po po pomidorowce rcuchy z anananasami...pychotka:-)

juz Kuba zaczyna mi marudzic czuje ze szlag mnie dzis trafi,....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
szpiedzy?no ciekawe...

a ja dziś od otwarcia przez małego oczu do zamknięcia nie nakładam mu pieluchy :p ciekawe czy wytrwam ;) bo kurcze coś mi z kibelka ucieka :/ także go pilnuję czy aby się nie posika ;p
ale gorąco-nie ma czym oddychać :/ dlatego dziś mały wstał bladym świtem...

agacjone-u mnie wręcz przeciwnie-mój to tylko zupy by jadł gotowane przeze mnie bo wszystko łyka nie gryzie (a np.ziemniaki kroję specjalnie na spore kawałki ) ;p ale ja też mu czasem daje słoiczki-jak mam lenia na gotowanie ;p

dziewczyny tragedia.....zafarbowala mi zółta sukienka...jedna koszulka męża co byla białam w ciemne paski jest jakby brudna , moja jedna bluzka to samo i kuby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

nieznacie sposobu zeby to odfarbowac??? czytalam o domestosie ale boje sie....wrrrrrrrrrr

Wiki je tylko moje obiady...i wszama niemal wszystko...nie lubi pierogow...ale za to spagetti to chyba uwielbia :-p kiedys jej kupilismy gotowy obiadek to go nie chciala jesc za chiny...odruch wymiotny i tyle...ale nawet doslodzenie go nic nie pomoglo i wyladowal w koszu....dwa dni temu pozarlo ja z 10 komarow na nodze i dzis w nocy bylo ciezko bo sie ciagle drapala prawie do krwi ale kaczucha mi podpowiedziala zeby pasta ja posmarowac wiec teraz zlizuje z kolan paste mietowa :-D ale naszczescie sie nie dapie wiec pomoglo...dziekiu kaczucha za rade buziak dla ciebie

ewelka

Kube dzis w nocy tez dziady pogryzlo....tylko skad sie wziely..codzinnie wybijam co do jednego ...podejrzeam ze wczoraj wieczorem jak na dworzu byl...tyle tego gówna lata ze szok...zaraz z ta pasta sprobuje

dla mnie 13 juz jech pechowy
1. ubrania zafarbowalam
2. mieli drzwi wejscowe nam do domu przywiesc to goscio zadzwonil ze wnosili na samochod i im z reki wypadły i musza nowe zrobic
3. robilam sobie kanapki w opiekaczu i jak zamykalam to za mocno przycisnelam i peklo cos tam ze teraz domknac niemoge....

zaraz mnie strzeli...zaraz sie klade i leze caly dzien..moze nic sie nie stanie wiecej..wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
Ewelka ja tam nie narzekam:-) jesteście super:-) a to co się stało tam... to lepiej nie mówić:-) albo może kiedyś przy okazji:-)
Agacjone no właśnie dziś 13:-D jutro będzie git:-D przetrwajmy ten dzień!:-D Mój Kuba też dziś marudny jak szlag! jeszcze gorzej niż wczoraj :dry:

kaczuchaa Ja jestem szpieg czytam Was nałogowo:-D u nas też gorąc:/ trzymam kciuki żeby Synuś się nie posikał!:-D No bo mama gotuje same pyyyszności!:-D
Agacjone masakra z ta sukienką:( nie wiem jak pomóc:(

Ewelka bo mmausia gotuje najlepiej!:-D a z tą pastą do zębów to zapamiętam!:-) też dziękuje!:-D

patrycja to mowisz ze az tak zle ze nie chcesz sie na ten temat wypowiadac??
agacjone a moze z vanishem sprobuj...polej na plamy...a co do pralki wrzucilas ze zafarbowalo??a mloda komary pozarly na spacerze o 20 bo w domu tez te france lataja ale uzywam brosa do kontaktu i nie mam komarow bo padaja na zlew w kuchni :tak:bo tam jest ten sprzynt...a co do pecha to u mnie jakos nic jeszcze takiego na przekor nie bylo...ale 13 w piatek odebralam prawko w wieku 18 lat :-p

reklama
Do góry