reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

Kaaczuuchaa kolka to raczej nie byla:no:raczej mi to na jakas histerie wygladalo:-(czytalam tez ze takie male dzieciaczki nie maja kolki ale pewnie to kolejna informacja typu: czytaj piate przez dzisiate...w sumie ukrop na dworzu a w domu nie lepiej to i pewnie dziecko marudne:-(ale dzisiaj( odpukac w niemalowane) spi jak na razie i mam nadzieje ze choc dzisiaj tak zostanie:tak:Slovianko my z moim W musimy liczyc tylko na siebie i dlatego mi ciezko:-(jest co prawda moja mama ale to nie wchodzi w gre zeby z nia zostawala:no:dziadkowie sie przydaja jesli chodzi o pomoc na poczatku...

Ostatnia edycja:
reklama
Matki założycielki mogę tak?:-p Myśmy tu przybyły pokojowo nastawione chłonne Waszej wiedzy

w skrócie:-D

Tęsknie, zapierdzielam jak łosioł, bo goście popołudniu... Zapraszam na sałatke z tuńczyka, faszerowane jajka, ciasto jogurtowe z nadzieniem wiśniowym i wafelki z masą krówkową:-D

I promise nadrobię jutro!:-D ściska i całuje wszystkie i witam nową mamusię!:-D

Ewa witamy witamy -ups to chyba ja cie wywolalam .Ewa no to masz sajgon -3 dzieci - bo ten najstarszy to pewnie tez dzidz (maz)
Dziewczyny ciesze sie ze wszystko zostalo wyjasnione
Moja srajda spala cale 40 min przez co tempem sprintera ogarnelam chate , umylam lep i nawet wsuszylam wyprostowac juz sie nie dalo bo alarm sie zalaczyl - mala nie spi
Rechot ja zastosowalam drastyczne (chyba ) srodki - obiecalam soie jak skonczy 3 miechy to marsz do siebie i tak bylo , troszke w pl bylismy ale dalo rade - spoko teraz sopi u siebie ale chyba mi ktos corke podmienil
Apropos ja tez tu jestem

słowianko - ty matko bez serca tak dziecko z sypialni wywalać ty ty ty ....i się zaciełam ha ha ha
a masz jakąś nianie elektroniczna czy coś czy słyszysz jak tam se zaczyna popłakiwać???? czy masz super blisko siebie oba pokoje ?

bez niani ani rusz jedna w sypialni a druga w salonie i tez czasem jej nie slysze
wogole to was nie lubie bo tyle napislyscie ze 700-tna str mnie ominela- zartuje
przy 1000cznej bede pierwsza

Ilonka moze cie przewialo - zdrowka zycze , a moze maz przyjdzie to cie troszke rozmasuje.) - a z ta smiercia lozeczkowa to ja tez tak mam ze do dzis spr czy oddycha ale postanowilam ze ja wyeksmituje i jestem dumna z siebie ze dalam rade i nie zaluje bo teraz cwaniara mala chba by sie tak latwo nie dala przeniesc
lece obiad robic- kurczk od wczoraj w przyprawach siedzi wiec bedzie git
Rechot jak Tomus sie czuje i jak twoje samopoczucie?
wpadne wieczorem papatki

hej laseczki

ja dzis sama na gospodarce hehe ( dla tych ktore niewiedza mieszkam na wsi poki co narazie z tesciami:szok: ale moze w przyszlym roku powedrujemy do naszego domku:-D:-D
a tescie wybyli na jakas wycieczke i bede wieczorem, mąż zaraz z pracy przjedzie, rosół ugotowany a baby niechce usnac:wściekła/y::wściekła/y:

ilonka
ja tez w rozsypce, takie goraco ze pot po dupie leci hehe bez stanika chodze w gaciach...a co jak luz to luz,...hehehhe

ewa
ja tez w wakacja sloiczkowa mama:-D:-D a wogole to witam...niezla roznica.....19 letnie dziecko i 10 miesieczne.....[pogratulowac:tak:
hmmmm.............ciasto z nadzieniem wisniowym...oj zjadlabym.....ale piec mi sie niechce zreszta pewnie niewyjdzie:baffled:

reklama
witam nową mamusię :)

fajnie,że już wszystko jasne :)

ja swojego wyemigrowałam,ale tylko do swojego łóżeczka jak miał jakieś 4 m-ce-z racji posiadania 1 pokoju tylko tyle mogłam ;p

Do góry