reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

A no właśnie są...

I tak was podziwiam, że robicie takie zapasy testów ja w życiu użyłam jednego to jestem jakiś testowy dinozaur... :oo:

W sumie zawsze wolalam iść na betę i mieć czarno na białym a nie główkować może tak może nie.

Teraz jak tyle czasu mineło starań to już się jakoś bardziej wkurzam i nie wiem czy wytrzymam do przyszłego tygodnia, by testować :-p

reklama
Kochana A Ty skąd wiedziałaś o biochemicznej? Miałaś jakiś monitoring coś? I którym dniu cyklu teraz jesteś?
Biochemiczna miałam jakiś czas temu zrobiłam test i był jeszcze słabszy niż u ciebie beta 58 jakoś to ciąża a @ przyszła 2 dni po spodziewanym okresie czyli tylko 2dni później dostałam normalny okres profesor specjalista tu w UK powiedział mi ze to była Biochemiczna. 70% kobiet nawet nie wie ze w ciąży było bo okres przychodzi normalnie w terminie góra dwa dni spóźnienia a ja oczywiście testowalam to wiem .
Teraz mam 16 dzień cyklu juz jakieś dwa dni po owu oczywiście mezus wycisniety jak cutrynka i czekam do testowania w przyszłą sobotę 😂 a we wtorek mam mierzenie endometrium czy są szanse

A no właśnie są...

I tak was podziwiam, że robicie takie zapasy testów ja w życiu użyłam jednego to jestem jakiś testowy dinozaur... :oo:

W sumie zawsze wolalam iść na betę i mieć czarno na białym a nie główkować może tak może nie.

Teraz jak tyle czasu mineło starań to już się jakoś bardziej wkurzam i nie wiem czy wytrzymam do przyszłego tygodnia, by testować :-p
Ja nie mam szans na comiesięczne sprawdzenie bety 50f - 250zl wole nakupic testów
Wizyta prywatna 250£ plus usg czyli scan 120f i za taką wizytę place 370£ to jest 1750zl i to jest tylko usg !!!!

Ja nie chce co miesiąc latać na bete bo te kobitytamnpowiedza że mam coś z głową! [emoji23][emoji23][emoji23] Dlatego robię testy. Jak wyjdzie pozytyw wtedy pójdę na bete. Ale teraz zrobię tets dopiero w dzień spodziewane @.
A no właśnie są...

Życzę Ci Kochana by tym razem się udało! A powiedz coś k tych guzkach jakie były bo mnie bardzo to martwi [emoji848]
Biochemiczna miałam jakiś czas temu zrobiłam test i był jeszcze słabszy niż u ciebie beta 58 jakoś to ciąża a @ przyszła 2 dni po spodziewanym okresie czyli tylko 2dni później dostałam normalny okres profesor specjalista tu w UK powiedział mi ze to była Biochemiczna. 70% kobiet nawet nie wie ze w ciąży było bo okres przychodzi normalnie w terminie góra dwa dni spóźnienia a ja oczywiście testowalam to wiem .
Teraz mam 16 dzień cyklu juz jakieś dwa dni po owu oczywiście mezus wycisniety jak cutrynka i czekam do testowania w przyszłą sobotę [emoji23] a we wtorek mam mierzenie endometrium czy są szanse

Życzę Ci Kochana by tym razem się udało! A powiedz coś k tych guzkach jakie były bo mnie bardzo to martwi [emoji848]
Idź sprawdź to na 100% ja tego nie wyczułam tylko mąż i mówi że czyje coś takiego jak mały guzek to był jak gruczolak czy coś takiego po prostu u mnie się to powiekszylo i było spore ale ze miałam dwa czyli jeden był w lewej a drugi w prawej zaraz kolo sutka w kierunku pachy i ja zaczęłam waryjowac juz koleżance napisałam co mam robić i w ogóle ona natychmiast do GP (przychodnia ) a mąż uspokoj się bo nie miałabyś w dwóch tylko w jednej piersi jakby to już coś miało być ja to czułam ale 3 tyg i znikło wraz z nowym okresem który przyszedł ten następnym nic ani śladu po tym . Wiec olalam

Ja pojadę bo już się zarejestrowałem [emoji4] sprawdzę dla mojego świętego spokoju, miejski nadzieję że to nic groźnego bo nigdy tego nie miałam A pojawiło się właśnie przed ta miesiączka. WGL ja miałam w tamtym cyklu dziwne te objawy.
Idź sprawdź to na 100% ja tego nie wyczułam tylko mąż i mówi że czyje coś takiego jak mały guzek to był jak gruczolak czy coś takiego po prostu u mnie się to powiekszylo i było spore ale ze miałam dwa czyli jeden był w lewej a drugi w prawej zaraz kolo sutka w kierunku pachy i ja zaczęłam waryjowac juz koleżance napisałam co mam robić i w ogóle ona natychmiast do GP (przychodnia ) a mąż uspokoj się bo nie miałabyś w dwóch tylko w jednej piersi jakby to już coś miało być ja to czułam ale 3 tyg i znikło wraz z nowym okresem który przyszedł ten następnym nic ani śladu po tym . Wiec olalam

reklama
Zbadam, zobaczymy. Jak będzie to nic groźnego i zniknie to będę pewna że to była ciąża biochemiczna bo za dużo dziwnych rzeczy się że mną działo.
Myślę że zapłacisz 100zl za usg piersi i będziesz wiedziała co to . Może gruczoły poprostu . Głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki żeby było wsio ok. A ty na jakim etapie który dzień cyklu po owu czy przed

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry