Joaska
Lipcowe mamy '05
JOASKA - termin na 17.04 :-)
oooo baran, tak jak ja :-):-)
i na dodatek Kubus
piekny, madry łamacz serc Ci sie szykuje hehehe
trzymam qciuki za pomyślne rozwiazanie!!!!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
JOASKA - termin na 17.04 :-)

:-) , z tym że ja ze stycznia jestem :-) .
).
a ze jak mialo sie te 15 lat to zacelo sie odczuwac roznice ze chlopcy sa mniej dojrzali i niestety, dzis, kiedy mam 30 stwierdzam ze niestety wiekszosc panow wciaz jest za nami w tyle jakby emocjonalnie i dlatego znalazlysmy sie na tym wateczku, bo chcemy harmonii w zyciu i rownowagi. zawsze mnie to meczylo a tez mialam kilka zwiazkow z rowiesnikiem ze oni byli wiecznie na cos nie gotowi, albo niegotowy zeby zamieszkac razem na powazne, niegotowy zeby myslec o dziecku, niegotowy zeby sie hajtac, niegotowy do podejmowania ryzykownych decyzji typu wyprowadzka do innego miasta, wiecznie niegotowy no to sory, ja w koncu im mowilam ze ja w takim razie jestem niegotowa na tracenie mojego czasu na czekanie na jego szanowna gotowosc...

Za to mam poczucie bezpieczenstwa, zrozumienie oraz ogromne wsparcie i opieke - szczegolnie teraz, gdy nosze to brzuszysko ;-) (chociaz w tym przypadku to nie wiem czy wynika to z dojrzalosci czy raczej z doswiadczenia, poniewaz on ma juz syna z poprzedniego malzenstwa...)
Bardzo dziekujemy za wypowiedz:-)