Joaska
Lipcowe mamy '05
JOASKA - termin na 17.04 :-)
oooo baran, tak jak ja :-):-)
i na dodatek Kubus
piekny, madry łamacz serc Ci sie szykuje hehehe
trzymam qciuki za pomyślne rozwiazanie!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JOASKA - termin na 17.04 :-)

:-) , z tym że ja ze stycznia jestem :-) .
).
a ze jak mialo sie te 15 lat to zacelo sie odczuwac roznice ze chlopcy sa mniej dojrzali i niestety, dzis, kiedy mam 30 stwierdzam ze niestety wiekszosc panow wciaz jest za nami w tyle jakby emocjonalnie i dlatego znalazlysmy sie na tym wateczku, bo chcemy harmonii w zyciu i rownowagi. zawsze mnie to meczylo a tez mialam kilka zwiazkow z rowiesnikiem ze oni byli wiecznie na cos nie gotowi, albo niegotowy zeby zamieszkac razem na powazne, niegotowy zeby myslec o dziecku, niegotowy zeby sie hajtac, niegotowy do podejmowania ryzykownych decyzji typu wyprowadzka do innego miasta, wiecznie niegotowy no to sory, ja w koncu im mowilam ze ja w takim razie jestem niegotowa na tracenie mojego czasu na czekanie na jego szanowna gotowosc...

Za to mam poczucie bezpieczenstwa, zrozumienie oraz ogromne wsparcie i opieke - szczegolnie teraz, gdy nosze to brzuszysko ;-) (chociaz w tym przypadku to nie wiem czy wynika to z dojrzalosci czy raczej z doswiadczenia, poniewaz on ma juz syna z poprzedniego malzenstwa...)
Bardzo dziekujemy za wypowiedz:-)