reklama

Styczeń 2009

reklama
U mnie też niewielka roznica miedzy terminami-z obliczen ostatniej miesiaczki wychodzi 10 styczen a z USG 12:-p jak dla mnie moze byc ten 10-szybciej przytule moje dzieciatko:tak::tak::tak::tak:

no mój to będzie wojownik bo daje nieźle popalić mój pierwszy syn był zupełnie inny z tego co pamiętam, od początku ciąży zresztą jest kolosalna różnica ale mam nadzieje że nie będzie będzie ok w sumie to już nie mogę się doczekać

Mojego nie ominie pępkowe w pracy - tzn. po pracy. On będzie koleżkom polewać. Mam nadzieje, że nie załatwi sobie kierowcy :baffled: i sam będzie prowadził autko. Ja już się odgrażałam że co to za durne zwyczaje. Kobiety się namęczą i nacierpią a faceci chleją :angry::wściekła/y::angry::wściekła/y: też coś :crazy:.
A na imprezach to się wymienialiśmy kto pije a kto kieruje :tak:. Nawet wolałam nie pić - wtedy bardziej brykam i rozrabiam na parkiecie :-). Mam większy luz.

u mnie miedzy miesiaczka a usg wychodzi duuza roznica.
z miesiaczki 6 .01 z usg 21 o1
wiec zobaczymy ktora sie sprawdzi

a mama wyliczyla mi swoja , po ruchach dziecka , wypada na 22 grudzien:szok::szok:

hehhe oby ta sie nie sprawdzila;-)

acha wrazie czego maz z synkiem rozstawili juz lozeczko i mezus spakowal mi torbe do szpitala ( nio ciuszki malenstwa jeszcze czekaja n aprasowanko i bedzie wszystko)

reklama
wszystkiego naj naj Melulu;-);-);-)
dziewczyny wczoraj myslalam,ze to JUZ:szok::szok::szok: mialam takie bardzo nieprzyjemne bolesne klucia tak z cm nad spojeniem lonowym ze ani sie ruszyc nie moglam ze o chodzeniu to nie wspomne i bylo to dosc regularne:baffled: Dobrze ze nie bylam sama w domu takze w panke nie wpadlam ale mowie wam...szok:szok: dobrze ze ma dzis wizyte u poloznej takze pierwsze co zrobie to kaze jej obejrzec moje krocze czy z szyjka wszystko wporzadku:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry