Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja nie wstraje siku od kilku nocy prawie wcale...za to mam takie koszmarne sny ze sie ciagle wybudzam i co zasne to kolejny nowy denerwujacy sen...i wstaje rano cala obolala jakbym nie spala trzy doby...
no ja tez bym ciagle spala...a i tak jestem non stop nieprzytomna bez wzgledu na to ile leze...w niedziele wstalismy z mezem z lozka przed 14ta ...ja wyszlam z psem, w tym czasie maz zrobil obiad...wrocilam zjedlismy i polozylismy sie do lozka z powrotem...wieczorkiem on wypadl na chwilke z psem a ja tylko zaliczylam prysznic i znow do lozka...mysliscie ze w poniedzailek bylam wypoczeta? nieeeeee...wstalam zmeczona! jak ja dam rade przy dzidzi drzemac chwilkami i znow na pelne obroty?
witam.
Ja właśnie dzisiaj po lekarzu na razie wszystko ok nic nie zapowiada wcześniejszego rozwiązania ale to na dzień dzisiejszy a jak będzie za tydzień dwa niewiadomo.Ale jakoś tak od paru chwil nie moge chodzić nie wiem mam nadzieję że to nic poważnego.
a ja się zmobilizowałam , zadzwoniłam wczoraj do znajomej i jadę dzisiaj na 4D. Wizytę mam o 10 no i muszę do Krakowa dojechać...nie chce mi się bardzo
( pospałabym jeszcze) no ale w końcu jadę zobaczyć czy z moim Dzidziusiem wszystko OK!
Ja ostatnio też mam porąbane sny, często śni mi się, że mam przezroczysty brzuch i przez skórę widzę wszystko co w nim jest. Nie jest to przyjemny widok, poza tym, że widzę swoją dzidzię, jest śliczny i bardzo podobny do mojej córuni kiedy się urodziła. Zobaczymy w realu czy sen się sprawdzi i rzeczywiście będzie do niej podobny
hej, tez bym sie chciala zapoznac z wami lepiej późno niż wcale mam na imie Monika, 21 latek i na 30 stycznia mam termin ciekawe czy ktos tu jeszcza zajrzy pozdroowki