• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

byliśmy dzisiaj na basenie, na poczatku Fifi troche sie przestraszyl, ale po chwili bylo juz ok.zadowolony ciaplał sie w wodzie :tak: my bedziemy chodzic raz w tyg teraz bo to swietna sprawa :-)

tylko zła bylam bo aparatu zapomniałam.... :baffled:

reklama
My tez byłyśmy na baseniku.Natalka była taka podekscytowana,że była najgłośniejsza na pływalni:-p:-p:-pOj chyba lubi być w centrum zainteresowania-udaje jej się to bez dwóch zadń:cool2:Skubana tak mi sie w wyrywała,że ledwo momentami ja trzymałam-chciała sama popływać:-pOgólnie wypad super,a był to juz nasz drugi raz:tak:

a ja dostałam tel przed pół godziną, że teściowa "wpadnie" jutro ok. 11.00:baffled: Mimo, że ją lubie... to kurde mogła wczesniej zadzownic. Idę sprzątac - moze jakies ciacho upiec...... blleeee i tyle z mojego wieczoru.......:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My tez byłyśmy na baseniku.Natalka była taka podekscytowana,że była najgłośniejsza na pływalni:-p:-p:-pOj chyba lubi być w centrum zainteresowania-udaje jej się to bez dwóch zadń:cool2:Skubana tak mi sie w wyrywała,że ledwo momentami ja trzymałam-chciała sama popływać:-pOgólnie wypad super,a był to juz nasz drugi raz:tak:
tez planujemy basen z synkiem lada dzien! Princess a gdzie w UK mieszkasz? bo nie dopisalas sie do mapy styczniowek...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry