Kluliczek
Babka z laską
Wpadam na chwilkę. Zab mi się odezwał i jak głupia dałam się namówic na jazdę na dyżur w mojej przychodni. I jak mnie bolało tylko rano i dało się przezy, to teraz boli co jakiś czas i nie mogę funkcjonowac :-(. Musze wytrzymac do poniedziałku, bo na ostry dyżur nie pojadę za skarby świata, mam złe doświadczenia
Mam załozone nowe lekarstwo i opatrunek na cały ząb, dentystka stwierdziła, ze te bóle w zebie sa winą nieszczelnosci pląby, bo ona z boku az pod dziasło wchodzi i nie da sie jej dobrze załozyc :-(. Lepiej ząb wyrwac, ale mi znów brzuch twardnieje i boli za mocno, więc się boję (i dentystka tez uznała, ze w takim razie najlepiej jakby sie dało załatac do porodu).
Ale jezeli jutro nie będzie ciut lepiej to w poniedziałek dzwonię do chirurga, wtedy nie będzie mnie tutaj jakies 3 dni :-(.
Pozdrawiam
Mam załozone nowe lekarstwo i opatrunek na cały ząb, dentystka stwierdziła, ze te bóle w zebie sa winą nieszczelnosci pląby, bo ona z boku az pod dziasło wchodzi i nie da sie jej dobrze załozyc :-(. Lepiej ząb wyrwac, ale mi znów brzuch twardnieje i boli za mocno, więc się boję (i dentystka tez uznała, ze w takim razie najlepiej jakby sie dało załatac do porodu).Ale jezeli jutro nie będzie ciut lepiej to w poniedziałek dzwonię do chirurga, wtedy nie będzie mnie tutaj jakies 3 dni :-(.
Pozdrawiam

). No i o 10:40 urodziłam Janka. Każdy poród trwający krócej niż 20 godzin uznam za lekki 
oho wstał, no to ma po spaniu za to my grzecznie (z Becią) idziemy do łóżeczka hihihihihi narka dziewczynki

-szok głównie dla mnie bo goście interesowali się zaawartością własnych kieliszków i talerzy
Tatusiek cały czas mnie strofował,że ja nie mogę sie ruszać i skakać intensywnie bo mi coś pęknie itp...nagle jakiś okropnie troskliwy sie zrobił w piwnicy by mnie zamknął przed światem to chyba brak alkoholu w organizmie wyrzadził mu taką krzywdę