reklama
poletka
Fanka BB :)
Witam serdecznie :-)
Mam nadzieję, że nie jest za późno na dopisanie się do grupy styczniowych mam??
Od jakiegos już czasu "podczytuje" was regularnie- niestety ciągłe kłopoty zdrowotne uniemożliwiały mi aktywne uczestnictwo (ciągłe przeziębienia i kaszel- groził mi przedwczesny poród).
Jest to moja druga ciąża- synek ma już 3 latka. Termin porodu przypada na 25 stycznia a wg USG 27 stycznia.
Mam nadzieję, że nie jest za późno na dopisanie się do grupy styczniowych mam??
Od jakiegos już czasu "podczytuje" was regularnie- niestety ciągłe kłopoty zdrowotne uniemożliwiały mi aktywne uczestnictwo (ciągłe przeziębienia i kaszel- groził mi przedwczesny poród).
Jest to moja druga ciąża- synek ma już 3 latka. Termin porodu przypada na 25 stycznia a wg USG 27 stycznia.
marylion74
Zadomowiona(y)
Dziewczynki ja chyba zaczynam panikować, bo to już tuż tuż, jak patrzę na mój suwaczek albo w kalendarz to nie wierzę ,że to tak szybko minęło!!!
Jeny za chwilę będę MAMĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zazdroszcze z jednej strony tym dziewczynom które mają ustalony termin cesarki....ale pewnie przed też bym się bała. Powodzenia dziewczynki!!!!!!!!!!!!
Wszytko mam przygotowane do porodu, ale stresuje mnie to że siedzę sama w domu, albo to jak gdzieś wychodzę............, że mnie poród złapie gdzieś w sklepie itp.
Ojoj dziś coś niefajnie mi jest
Jeny za chwilę będę MAMĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zazdroszcze z jednej strony tym dziewczynom które mają ustalony termin cesarki....ale pewnie przed też bym się bała. Powodzenia dziewczynki!!!!!!!!!!!!
Wszytko mam przygotowane do porodu, ale stresuje mnie to że siedzę sama w domu, albo to jak gdzieś wychodzę............, że mnie poród złapie gdzieś w sklepie itp.
Ojoj dziś coś niefajnie mi jest
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
spokojnie dziewczyny, wszystko będzie na pewno dobrze :-)
Ja też zaczynam mieć jakieś dziwne sny. Wczoraj mi się śniło, że po przyjściu ze szpitala wszystkie ubranka były za małe na mojego synka
.
Nie mogę uwierzyć, że poród tuż tuż.

Nie mogę uwierzyć, że poród tuż tuż.
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
...z perspektywy czasu dochodzę do wniosku ,że strasznie szybko ten czas zleciałNie mogę uwierzyć, że poród tuż tuż.

marylion74
Zadomowiona(y)
Koleżanka mówiła, że po porodzie dziwnie jakoś tak i pusto w brzuszku się robi.Ja już z doświadczenia wiem, że będę strasznie tęsknić za ruchami maleństwa w brzuszku...![]()

reklama
EmilkaT
styczeń 2009...
no mi kolezanka tez mowila ze czula sie jakas taka pusta w brzuszku...
ja mam jakos tak ze na poczatku wszelkie ruchy malenstwa mnie jakby dziwily, wybudzaly ze snu jak przysypialam, wybijaly z rozmowy jak z kim dyskutowalam...a teraz tak sie do neich przyzwyczailam ze nie zasne jak nei czuje ze mała sie fika, nie moge o niczym innym myslec jak jzu dawno jej ruchow nie czulam wiec zaczynam nasluchiwac czy oby napewno wszytsko oki...dziwnie chyba bedzie bez niej w srodku...choc bedzie wtedy obok ;-)
ja mam jakos tak ze na poczatku wszelkie ruchy malenstwa mnie jakby dziwily, wybudzaly ze snu jak przysypialam, wybijaly z rozmowy jak z kim dyskutowalam...a teraz tak sie do neich przyzwyczailam ze nie zasne jak nei czuje ze mała sie fika, nie moge o niczym innym myslec jak jzu dawno jej ruchow nie czulam wiec zaczynam nasluchiwac czy oby napewno wszytsko oki...dziwnie chyba bedzie bez niej w srodku...choc bedzie wtedy obok ;-)