reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
WIECIE CO CZYTAM O ROZPAKOWANYCH A ŁZY CIURKIEM LECA MI PO TWARZY. WCZORAJ MIAŁAM JAKĄS BAZNADZIEJNĄ CHWILĘ SŁABOŚCI , PRZYSZŁO MI DO GŁOWY Z E MOJEGO DRUGIEGO SYNKA (DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE TO JEST TEŻ CHŁOPIEC), BĘDĘ MNIEJ KOCHAĆ NIŻ PIERWSZEGO, . NIE MA TAKIEJ OPCJI. jAK PATRZYSZ NA TAKĄ KRUSZYNĘ I WIESZ ŻE ONA CIEBIE TEZ KOCHA TAK POPROSTU TO WSZYSTKIE WATPLIWOŚCI ODCHODZĄ

Wlasnie wrocilam z zakupów w Arkadii. Musialam sobie spodnie dresowe kupic,zeby miec w czym po domu chodzic, jak maly sie urodzi. Jestem w szoku. Glupota ludzka nie zna granic. Ludzi tak duzo, ze ledwo z tym brzuchem sie przeciskalam. Ludzie wydają pieniądze na takie glupoty, ze az glowa boli. Np. jedna pani w kasie obok mnie kupowala swieczki z motywami swiątecznymi, bo byly przecenione.....
Oczywiscie ja wybralam spodnie, podeszlam do kasy i poprosilam,zeby mnie obsluzyli bez kolejki. Nie bede stac za 20 osobami z wielkim brzuchem. Ciąża uczy jednak asertywnosci ;-)

ja juz po wizycie...wszystko w porzadku, dzidzia jest główką już do dołu, ale nic nie wskazuje na to zebym miała sie rozpakować przed terminem, nastepna wizyta 6tego stycznia...

reklama
Do góry