reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Zaczynam się dziwnie czuć bo to jest mój pierwszy Sylwester w domu od X lat. Ostatni taki to jak byłam w szóstej klasie szkoły podstawowej :-p:-p:-p dziwnie tu... :)

A ja nie dość,że w domu to jeszcze sama od godziny 15...czekam na męża aż wróci z pracy i mam wielką nadzieje,że wróci przed północą:sorry2::sorry2::sorry2:nawet sie kiecke przebrałam żeby tak w domowym dresiku nie witać Nowego jakże ważnego dla Nas Roku:blink::blink::blink:

Dotrwałyśmy :-):-):-) No to można się spokojnie rozpakowywać. Brać się za herbatki, firanki, mycie okien, przytulanie mężów, narzeczonych i wszystkie inne znane i lubiane sposoby wypędzania malców z brzuszka :tak: Życzę super łatwych rozwiązań dziewczynki!

Witam w 2009 dziewczny...jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
ja tez wczoraj zem sie wystroila na Nowy rok...wymalowala...tancowalam...o rezultatach nie wspomne....a o 0.00 zaczelam plakac tak sie wzruszylam!!!! ...i potwornie sie bac,az myslalam ze serce mi wyskoczy....teraz juz nie ma odwrotu tylko dni lub godziny nam zostaly...

reklama
Do góry