reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
Cierpie, nurofen nic nie dal. Nienawidze mojej 8 mimo iz jej juz nie ma!
.

Kluliczku...na mojá 8 silne tylko ketanol dzialal... lekarz Ci nie wypisal? ....:sorry2:
witaj Kamila

wstretnamalpa
musicie fajnie wygládac z małżem ;-) lubie takie pary :) między mną a mąłżem 25 cm to nie aż taka różnica:-p

Reni_ferek ja nie wiem czy to ma znaczenie ile się dzidzia rodzi ja miałam 58cm i niewiele więcej urosłam bo 160 i moj małż miał 58 i 185 ma.... Filipek urodził się 59 mam nadzieję, że też w tatkę się wda:cool2:

wstretnamalpa musicie fajnie wygládac z małżem ;-) lubie takie pary :) między mną a mąłżem 25 cm to nie aż taka różnica:-p
taaaaaaa fajnie wyglądaliśmy....ale to było dawno i nieprawda:-(kiedyś było miedzy nami 60kg różnicy a teraz jest może z 30 i to z mojego powodu:-:)-:)-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzieki wstretnamalpa ( naprawde oryginalna nazwa:-D:-))za komplement ale jaka ja znowu laska:no:zostalo mi jeszcze 5 kilo do zrzucenia.

Bylam u lekarza no i babka mi powiedziala zebym odstawila sztuczne mleko bo to pewnie przez to mala ma problem z kupkami.No i mam karmic tylko z piersi.
Ja tez wole karmic tylko z piersi ale jak przepisali mi tydzien temu gaviscon to musialam mieszac raz sztuczne raz z piersi,bo z piersi jak probowalam odciagac to nigdy nie odciagnelam na raz 120 ml a tyle trzeba bylo do tego gavisconu.

Kochane co do koloru oczu to moge wam mały wykładzić zapodać jesli któras ma ochote i same sobie potem sprawdzicie jakie oczy czy włosy tudziesz grupe krwi itp moze miec malenstwo;-)

reklama
Do góry