wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
haha... ja mam 150:-Tylko szkoda że wzrostu jestem małego bo pewnie do modelki jej sporo zabraknie. Hehe ja mam 157 cm, jak sie urodziłam miałam 51. Nacia też 51![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
haha... ja mam 150:-Tylko szkoda że wzrostu jestem małego bo pewnie do modelki jej sporo zabraknie. Hehe ja mam 157 cm, jak sie urodziłam miałam 51. Nacia też 51![]()
Kamila suuuuper zdjątka!!!Ale z ciebie laska!!!A córy śliczniusie!!!!:-):-):-)Pozniej pokombinuje jak wkleic swoje bo chyba musze najpierw pomniejszyc a tak wogole to podam wam link do zdjec mojego maluszka abyscie nas lepiej poznaly
http://picasaweb.google.com/WARKOCZ0/Olimpia ?feat=directlink
Cierpie, nurofen nic nie dal. Nienawidze mojej 8 mimo iz jej juz nie ma!
.
taaaaaaa fajnie wyglądaliśmy....ale to było dawno i nieprawda:-(kiedyś było miedzy nami 60kg różnicy a teraz jest może z 30 i to z mojego powodu:-wstretnamalpa musicie fajnie wygládac z małżem ;-) lubie takie parymiędzy mną a mąłżem 25 cm to nie aż taka różnica
![]()