reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

Perla Gratulacje!!!!!!

Wspaniałych prezentów od Mikołaja życzymy my z Oleńką.:-)

Załączniki

• _DSC2301.jpg
    _DSC2301.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 57
  • _DSC2300.jpg
    _DSC2300.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Mikuś to dziadek Oli, moj ojciec :-) etatowy Mikołaj, Górnik na akademiach w przedszkolu pobliskim, stary harcerz, zuchmistrz.
Olka się nie bała mimo przebrania - troszku zaskoczona była, ale pożniej nawet Mikołąja za brodę pociągnęła ale i buziaka mu sprzedała :-Dno i zrobiła "moja moja" (przytuliła się). I teraz kombinujemy czy poznała dziadka po głosie czy to przez te prezenty taka milusia była.
:cool2:
Zdjęcia robione w domu

To super, że Olcia się nie bała :-D hehehe - to pewnie prezenty ;-) a u nas taki Mikuś (Gwiazdor), to dopiero w Wigilię przychodzi :szok: teraz to tylko cos małego w butach zostawia ;-)

...a u nas w domu mówiło się zawsze, że to Dzieciątko prezenty przynosi. Nie wiem czy to ogólnoślaska tradycja czy tylko u nas w chałupie... Mama jest z poznańskiego więc może to z tamtych rejonów? Sama nie wiem:confused2:
a Ty izkab skąd jesteś?

No ja to z tych rejonów, co Twoja mama ;-) hmmm... to chyba raczej śląska tradycja z Dzieciątkiem :eek: :-D u nas Gwiazdor chodzi :-D
a jeszcze napiszę jaki prezent karolcia nam dzisiaj zrobiła - spała od 20.30 do 9.30 :szok: a my razem z nią :-D tzn ja na chwilkę wstalam i ją na śpiąco nakarmilam, ale to chwilka była ;-)

Ale tu cisza :szok: chyba wszyscy śpią jeszcze ;-) tak jak moja Karolcia :-D
a ja dzisiaj i jutro sama w domku będę, mąż w Londynie na delegacji :-(buuuu.... mam nadzieję, że Karolka da mi tu zajrzeć chociaż na chwilkę i zobaczyć co ciekawego napiszecie ;-)
miłego dnia :cool2:

6tego Mikołaj a 24tego Dzieciątko przynosi prezenty...A dokładniej ciocia czyli ja lata jak ze sraczka żeby mnie dzieciaki nie zauważyły....Faaajnie jest...
Ja jestem ze śląska.....ale u nas każdy inaczej mówi więc wątpie żeby to miało jakiś związek z regionem...

W tym roku mój mąż przebrał sie za Mikołaja...co skonczyło sie moja totalną głupawką :-D :-D Myslałam że sie zsikam jak go zobaczyłam :-D
Piotrek nie wyczuł taty pod przebraniem i sie poryczał :-D Ale mu sie nie dziwie bo strasznie wyglądał w tej masce i w ogole....A dostał ogromną wyścigówe...Takiego odpychacza....do wanny takie coś do przyklejenia....leje sie tam wode to gra, spiewa i świeci...Samochodzik - i to akurat mu najbardziej przypadło do gustu....On jedzie i nagle taka dźwignia na dole wyskakuje i samochod leci w powietrze....Szał normalnie :-) I słodycze...ale to akurat nie bałdzo dla małego więc mama z tatą wciągną :-)

Ostatnia edycja:
reklama
u nas 6 jest Mikołaj a 24 Gwiazdor. Dziewczyny zadowolone szczególnie Oliwia dostała kucyki i laleczki polly pocket i potem mi powiedziała że to było jej marzenie. Blanka dostała misia, organki z odgłosami zwierząt.

Do góry