reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

U nas znowu chorobowo:-( Przez ta pogodę reaktywowały się jakieś wirusiska! Mam nadzieją, że u was lepiej? Zaplanowaliśmy weekend ze znajomymi żeby odpocząć troszkę od domu a tu klapa- znowu siedzę w kuchni:-:)-:)-(
Kupinosia fajniutki ten pomysł z kocykiem- gdzie można taki zamówić, są na allegro?

reklama
Lucy, ja bym kupiła taki obrazek srebrny z Matką Bożą, albo Aniołem Stróżem - jest tego mnóstwo w sklepach, na allegro też, cenowo tez fajnie, zróżnicowanie, ale można większy lub mniejszy kupić, w zależności ile chcesz wydać. No i taki obrazek sobie postawi i będzie miła pamiątka. Ja takie coś mam, Mati dostał od Ojca chrzestnego, z tyłu była dedykacja:-), dla mnie prezent bardzo trafiony:tak:.

Lucy - właśnie chciałam jeszcze dopisać tak jak Pysia podpowiedziała że obrazek też fajny prezent i cenowo może wyjść najtaniej ale to wiadomo w zależności od tego jaki wybierzesz
Pysia- a moja niestety nie dostała takiego obrazka i bardzo mi go brakuje nad jej łóżeczkiem. Dostała takie kartki na pamiątke i albumy ale nie obrazek. Ponieważ za tydzień Ola ma rocznice chrztu to znowu sama jej kupie taki z aniołem stróżem bo obraz MB z dzieciątkiem już wisi :)

Ja ma parasolkę chicco i jestem z niej bardzo zadowolona. Nie wiem tylko jak poradzi sobie na plaży nad morzem bo znajoma mówiła, że jest kiepsko jak się piasek dostanie między koła?:confused:
Może któraś z was ma to już przetestowane?

Dziewczyny, przecież jestesmy z roznych regionów Polski - u Was wszystko OK, w związku z powodzią? Mam nadzieję, że tak...

reklama
Dziewczyny, przecież jestesmy z roznych regionów Polski - u Was wszystko OK, w związku z powodzią? Mam nadzieję, że tak...

U nas to tak na prawdę nie padało tzn popada ze 2-3 godziny a potem słonko świeci Dziwie się jak czasami ogladam prognozy :) Ale może ja to powinnam ukraińska telewizję ogladać :p

Do góry