Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tak świętujemy bo to Barbary i obchodzi razem z tatą bo Mikołaj:-) ale głównie rodzina przychodzi a kinder bal robimy w urodziny dla dzieci i ich rodziców;-)
Oj tak! Połowa ciąży za mną, czas leci strasznie szybko, o wiele szybciej niż przy I ciąży
Magdalen- gratuluje !!! Wszystkiego najlepszego dla Basi i Twojego małża. Miał piękny prezent imieninowy - taka wiadomość ! Melody- dobrze że kryzys minął i poszło w dobrą stronę
Ja też nie wiem kiedy Ola kiedyś tam będzie obchodzić imieniny, na razie świętujemy tylko urodzinki.
Magdalen, gratulacje. Ja też mam parkę:-). Jak się dowiedziałam, że będzie syn, to też się cieszyłam, choć M może by wolał córkę - córusię tatusia, ale jest fajnie, że jest parka. A synuś jest oczywiście mamusi...