C
claudia4you
Gość
No kupiłam ziajkę zobaczymy jaka będzie ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po mału zaczynam kupowaC, bo rzeczywiście trochę tego jest a niestety nie mam od kogo z rodziny dostać

I ja witam przed południem
Fogia- życzę udanych zakupów, ja jak ostatnio chodziłam po H&M, to mnie toszeczkę ceny przeraziły, bo takie bluzeczki ciążowe kosztowały i po 100 zł, stwierdziłam, że jednak kupię sobie nie takie typowo ciążowe, ale po prostu większe. A w ogóle któraś z Was nosiła może te pasy ciążowe? Nie wiecie czy one się sprawdzają? Bo mnie jest trochę żal wydać na spodnie ciążowe ponad 150 zł. Ostatnio przymieżałam swoje jeansy i się w nie mieszczę tylko dopiąć się nie mogę i pomyślałam o tych pasach ciążowych. Jak myślicie, czy one będą w stanie utrzymać takie zwykłe spodnie?
A zresztą ja jestem silna kobitka, chociaż mała. Dam radę, także spokojnie. Mąż mój teraz zajęty karierą jest. Niestety zbiegło się to z narodzinami naszego drugiego synusia i trochę zostałam sama z zakupami.