reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

Hej dziewczynki
witam powyjazdowo. :-D

Wczasy uważam za udane, pogodę mieliśmy zmienną, pierwsza połowa urlopu deszczowa i chłodna, druga upalna i słoneczna. Jak dla mnie takie urozmaicenie jest rewelacyjne.:-D
Mieliśmy dużo szczęścia ponieważ trafiliśmy na turnus gdzie było dużo dzieci w wieku Filipka więc młody miał z kim dokazywać. No i rodzice dzieciaków też super więc i ja się nie nudziłam. W chłodniejsze dni przedszkole siedziało w piachu albo zabieraliśmy całą menażerię na wesołe miasteczko albo na spacery po lesie. W ciepłe to wiadomo, jeziorko i basenik na zmianę.

Badanie usg wyszło ok, przezierność wyszła w granicach normy. Dostałam leki na bakterie, a na twardnienie brzuszka mam brać nospę, pić magnez z witaminą b6 i leżeć. Na szczęście od czasu jak przestałam nosić ciężkie siaty z zakupami :sorry2: czuję się ok.

Wybaczcie mi kochane, że nie będę nadrabiać zaległości. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam masę roboty w domu po tych wywczasach. ;-)

reklama
hehe u mnie mój narzeczony i moi rodzice chcą bardzo od samego początku dziewczynke:) nawet juz imie maja hehe, mój przyszły teścio znów by chcial wnuka by zachować nazwisko bo ma tylko jednego syna ( mojego narzeczonego) dla mnie szczerze to nie jest ważne chce by poprostu była dzidzia zdrowa bo tyle teraz tych różnych choróbsk;/ osobiście mam małe przeczucie że nosze w sobie faceta hehe kolejna wizyte i usg mam 23 i oby tym razem sie udało sprawdzic płeć.

Martwi mnie też cos innego mianowicie podczas usg lekarz stwierdził że mam za nisko troche łozysko o 12 mm powiedział że wiele cieżarnych tak ma ze nie mam co sie martwic i nie mówił nic ze mam lezec czy cos a czytałam w necie że przy niskim łozysku trzeba dużo leżec, nie wolno sie kochac i przemęczać i mam mola teraz;/ kiedy tylko moge to leże oczywiście ale w ta sobote idziemy na wesele nastepna mam swoje i z tym wiele spraw związane do załatwienia i latania. Czy któraś z was tez ma lub miała zbyt nisko łożysko? marwie sie strasznie:/

Witam wszystkie przyszłe mamusie !!!

Od dłuższego czasu czytam Wasze forum i w końcu postanowiłam do Was dołączyć.
Mam termin na 13.01.2011 i bardzo jestem ciekawa czy któraś z Was też ma wyznaczony termin na ten dzień.
Na ostatniej wizycie dzidzia zakryła się nóżkami i nie było widać płci.
Następną wizytę mam 24.08 i już nie mogę się doczekać, żeby się dowiedzieć czy będzie synek czy córeczka (oczywiście najważniejsze żeby dzidzia urodziła się zdrowa, płeć oczywiście nie jest najważniejsza).

Pozdrawiam serdecznie :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie przyszłe mamusie !!!

Od dłuższego czasu czytam Wasze forum i w końcu postanowiłam do Was dołączyć.
Mam termin na 13.01.2011 i bardzo jestem ciekawa czy któraś z Was też ma wyznaczony termin na ten dzień.
Na ostatniej wizycie dzidzia zakryła się nóżkami i nie było widać płci.
Następną wizytę mam 24.08 i już nie mogę się doczekać, żeby się dowiedzieć czy będzie synek czy córeczka (oczywiście najważniejsze żeby dzidzia urodziła się zdrowa, płeć oczywiście nie jest najważniejsza).

Pozdrawiam serdecznie :)

witamy nową mamusię
Ciebie również proszę o suwaczek.... suwaczki.com
Może ktoś napisać że przesadzam, ale fajnie się patrzy na suwaczki ciążowe :-)

Witaj, Flower_84 :-)
Jeden z moich terminów to 13 stycznia - ale tak ogólnie to mam rozrzut od 3 do 19:-D

Claudia - mam to samo, też mi się te suwaczki podobają :-)

damquell a co Ty będziesz szyła? Ja chyba znowu zacznę się bawić w decupage ale zobaczymy. Ty wczoraj prasowałaś a ja posprzątałam całą chałupę i dziś mnie kręgosłup boli.
dziś na obiadek zrobię zapiekane brokuły z szynką i serem :) jakoś unikam mięsa...bo może się "nie przyjąć" :)

Witaam kolejną nową mamę Flower 84 dzisiaj jakiś wysyp nowych mam :)

reklama
Do góry