reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2012

dziewczyny zegnam sie z Wami !!!! niestety moje przeczucia były uzasadnione !!! Dziś juz nie ma dziecka!!!!!!!!!!!!!
tak wiec szpital i czyszczenie, oby na tabletkach sie skonczyło !!!!!!!!!!!
Dbajcie o siebie !!!!!!!!!!!!!! trzymam za Was kciuki !!!!!!
Buziaczki :*

reklama
Panciona ja w lipcu kończę 22 lata i daj Boże drugie dziecko w drodze. Na razie nie studiuję, bo ciężko z pieniążkami ( dziecko to wielki wydatek no i budowa naszego gniazdka rusza lada dzień).
Na razie mieszkamy z teściami ( mają wieczyste użytkowanie na dom w którym obecnie mieszkamy). Nie są to dobrzy ludzie. Tak mi dali do wiwatu w pierwszej ciąży, że ciągle była zagrożona i w końcu urodziłam wcześniaczka w zamartwicy. Teraz już staram się traktować ich jak powietrze. Nie pozwolę im zniszczyć sobie życia.

mamuśka23 bardzo mi przykro :sad::sad::sad: Bądź dzielna i trzymaj się ciepło.

Ostatnia edycja:
mamuśka: trzymaj się mocno! :* Dasz sobie na pewno radę!

malami: dobry sposób. My na szczęście mieszkamy sami. To zazdroszczę, że tak młodo rodziłaś. Zdrowiej i fajniej dla dzieci :-)

Mamuśka, trzymaj się ciepło. Zobaczysz, że będzie dobrze. Najważniejsze, to myśleć pozytywnie i może trochę odpocząć? I fizycznie i psychicznie. Dbaj o siebie, kochana!

mamuska23 tule mocno trzymaj się kochana :-* W takim przypadku następną ciąże jeśli się zdecydujesz od samego początku prowadź z ginem tak aby być pod stałą kontrolą ...

Dziewczyny nie smutać mi tu ;-) Wszystkie damy radę i za kilka miesięcy będziemy tuliły małe różowe kuleczki ;-)

panciona
no to powiem Ci ,że nie jest tak źle jak myślałam 23lata to nie jest mało. Rodzice jednak chyba zapominają ,że dzieci dorastają. Ja starania o pierwsze maleństwo zaczęłam dużo wcześniej od Ciebie ;-) Synka urodziłam dwa miesiące przed dwudziestymi urodzinami ;-) a córeczkę półtorej miesiąca po dwudziestych pierwszych ;-) Teściowa nie widzi świata poza moimi bąblami czego mam wiele dowodów. Między innymi najpierw jak to my mieszkaliśmy w UK przyleciała do nas bo mały trafił do szpitala z HIPOTERMIĄ w stanie krytycznym i od tamtego razu ma takiego fioła na jego punkcie. Zresztą to ukochany wnusio bo najmłodszego syna teściowej ;-) Teraz to my mieszkamy w PL a teściowa w UK i jak dowiedziała się ,że leże na patologi od razu przyleciała i była aż do samego porodu za co jej dziękuje bo opiekowała się moim łobuzem. A Nikolcia jest jej ukochaną wnusią bo pierwsza dziewczynka urodzoną w rodzinie bo dotychczas same chłopaki się rodziły. Radość teściowej bezcenna i jeszcze się śmiałam do mojego męża ,że pewnie po wiadomości ,że to dziewczynka ONA szaleje po sklepach z różowymi ciuszkami:-) Nie myliłam się ani trochę bo przywiozła różową wyprawkę do co najmniej 6miesiąca Nikoli ;-)
Dzieci są super ;-) i jak często pytają się mnie czy nie żałuje ,że w tak młodym wieku zrezygnowałam z wielu rzeczy dla dzieci to ja wiem ,że nie zamieniłabym tego na nic bo co mi z imprez i beztroskiej zabawy. Dzieci dają dużo szczęścia i bezwarunkową miłość. To jest piękne ,a każda chwila z moimi maluszkami przynosi coś nowego wspaniałego.

A to moje ukochane szkraby ;-) Maciuś i Nikola :-)

Ostatnia edycja:
witam srodowo
wiecie dziewczyny ja do was nie pasuje wypisuje sie z tego myslalam ze tu nic nie bedzie sie takiego strasznego dzialo ale jednak mylilam sie
mamuska23 i pinezka kochane swiatelka dla waszych aniolkow (*)(*) jakbyscie chcialy pogadac o tym to na ciaza po poronieniu sa dziewczyny takie jak my ktore zostaly aniolkowymi mamami sa super i napewno pomoga mnie pomogly buziolki dala was i tule

Mamuśka, tak mi przykro....

Kiniadanio, moja gin. też kazała mi przyjść w 6 tyg. na USG, choć wiem, że gdybym zadzwoniła, że coś się dzieje, to powiedziałaby żebym przyjechała wcześniej. Poczekaj jeszcze tydzień spokojnie i postaraj się myśleć pozytywnie.

Nice-girl ja mam tylko ciut starszego synka i miałam podobne obawy, ale patrzę na wszystko coraz bardziej pozytywnie. Jak któraś styczniówka napisała, dziecko to cud i trzeba się cieszyć.

Panciona, to dobrze że juz po rozmowie z rodzicami.

Marcepanek, śliczne masz dzieciaczki.

a ja mam coraz większe mdłości. A do pracy na razie chodzić muszę:-(

Dzięki dziewczyny, to juz drugi raz pod rząd ;( no trudno, tak musiało być, tym razem porobię juz badania, odczekamy tyle ile bedzie trzeba i jesli bedę na siłach to może pod koniec roku zaczniemy od nowa sie starać !!
Trzymajcie sie ;*

reklama
Do góry