zdaje Ci sięAlka Twój optymizm nadal mnie zadziwia, choć wyczuwam nutkę ironii![]()

.... pewnie, że chciałabym już urodzić, ale nic nie zrobię, pozostaje tylko czekać... pogodziłam się z lutową datą narodzin mojego synka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdaje Ci sięAlka Twój optymizm nadal mnie zadziwia, choć wyczuwam nutkę ironii![]()

.... pewnie, że chciałabym już urodzić, ale nic nie zrobię, pozostaje tylko czekać... pogodziłam się z lutową datą narodzin mojego synka
jest data, jest akcja, a tak nie znasz dnia ani godziny, to ja tak nie lubię.... 

Alka to tylko pozazdrościć
Powiedzcie mi bo jeszcze nie miałam skurczy,czy to taki masakryczny ból,ucisk w podbrzuszu jak na mega @???

ja chcę tylko te prostaglandyny