reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2012

helo

ten 28 styczen nie wypalił:wściekła/y:
Niki ale nas porobiłaś:-D GRATULACJE!!!!!

ja tam fikam jak koza. Pocieszam się, że jeszcze max 12 dni mi zostało i goodbye jerry:)

reklama
No dobra, znalazłam plus w tej całej sytuacji.
:)
Część z nas jest grudniowymi styczniówkami w związku z czym my też jesteśmy wyjątkowe - będziemy styczniówkami lutowymi. O!
Co to za sztuka urodzić w styczniu mając termin styczniowy. Błahostka. A my urodzimy w lutym, bo takie jesteśmy zajebiste!

(Ide skakać na piłce bo mnie to też jakoś nie przekonuje)

No dobra, znalazłam plus w tej całej sytuacji.
:)
Część z nas jest grudniowymi styczniówkami w związku z czym my też jesteśmy wyjątkowe - będziemy styczniówkami lutowymi. O!
Co to za sztuka urodzić w styczniu mając termin styczniowy. Błahostka. A my urodzimy w lutym, bo takie jesteśmy zajebiste!

(Ide skakać na piłce bo mnie to też jakoś nie przekonuje)

haha Gosia kazdy sposób pocieszenia jest dobry :)

Kuna mać, ile nas zostało?

Ja wiedziałam, wpisując się w forum BB, że nawet data 10.01 by mnie wysłała na koniec kolejki. Tak mam - jestem zbyt uprzejma i wszystkich przepuszczam. Jutro pewnie monologi będę z sobą prowadzić w tym forum.

jeszcze nas trochę zostało :) jest jeszcze anielka,alka,marcia...i jeszcze kilka dziewczyn by się znalazło :) ale chyba trzeba uaktywnić listę :)

no więc zostało nas tak:
Gośka, tysia, anielkaa, eccaya, elastyna, KArolcia1983, aninaa, Marciaa, lajtway, Donia (albo już nie;-)) no i ja .... to tak z tych, których nicki w ogóle kojarzę :-D ............. ach no i elastico :happy2:

..............

a teraz dzień doberek laski
niki gratulejszynsssssssssssss :-)
donia no trudno, będę niepocieszona, ale cóż poradzić - niech Amelka urodzi się szybko i sprawnie ... choć co do czopa - mi odszedł tydzień temu i nadal nic:-D

.....

Myślę, że dziś też nie urodzę, bo jakichkolwiek objawów nadal brak :confused: .... wczoraj natomiast mój dobry humorek skończył się płaczem .... najpierw M. dostał zjebkę (w sumie za nic) później się poryczałam, a na koniec nie potrafiłam odpowiedzieć sobie na pytanie o co mi w ogóle chodziło :cool::cool: może dziś mi będzie lepiej:happy2:

U nas nadal cisza :-( więc jednak chyba będzie lutowa Julcia. Najgorsze są teraz nasze nerwy czy oby wszystko z niunią w porządku skoro 13.01 miałam wyjęty pessar i lekarz powiedział że za max 7-10 dni urodzę hmmmm. No nic jedziemy zaraz do szpitala na ktg i zobaczymy co ciekawego się dowiemy.

reklama
Do góry