myska123 ja Ci mogę doradzić jedynie dawać więcej dziecku do picia  u nas było podobnie i zaczęłam dawać więcej i częściej do picia, nawet jak się mała nie upomina to daję jej po kilka łyczków co jakiś czas i od tej pory nie mamy już takich problemów
 u nas było podobnie i zaczęłam dawać więcej i częściej do picia, nawet jak się mała nie upomina to daję jej po kilka łyczków co jakiś czas i od tej pory nie mamy już takich problemów  oczywiście też owocków jak najwięcej
 oczywiście też owocków jak najwięcej 
asiorreek z maszyną niestety nie pomogę bo szycie to nie mój temat :/
milusia83 nam się przebił właśnie 4 ząbek ale niestety nocki dalej kiepskie, mała płacze nawet przez sen... w dzień uwieszona na mojej nodze...ciężki czas
 w dzień uwieszona na mojej nodze...ciężki czas 
caroline "wampirek" był najlepszy jak widać nie wszystkie pouciekały
 jak widać nie wszystkie pouciekały  ja to generalnie cierpię na brak czasu więc rzadko się gdziekolwiek udzielam
 ja to generalnie cierpię na brak czasu więc rzadko się gdziekolwiek udzielam 

asiorreek z maszyną niestety nie pomogę bo szycie to nie mój temat :/
milusia83 nam się przebił właśnie 4 ząbek ale niestety nocki dalej kiepskie, mała płacze nawet przez sen...
caroline "wampirek" był najlepszy

tym bardziej że my same panele mamy i miała ciężki start bo ciągle jak na lodzie balansowała
 tym bardziej że my same panele mamy i miała ciężki start bo ciągle jak na lodzie balansowała