reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja codziennie rano jak sie budze to mnie boli brzuszek jak na okres- i ciagle mam nadzieje ze wreszcie sie cos rozkreci. Ale niestety jak wstaje i zaczynam sie ruszac wszystko cichnie : ((((
wyslalam siostrze bo siostra ma termin porodu na lipiec) post tej dziewczyny ktorej dziecko umarlo na streptococus i znowu mi sie zal zrobilo tamtej dziewczyny. Ja zaraz jade do szpitala i bede miec wyniki moich badan- ale chyba znowu sie cos przyplatalo bo od kilku dni mnie swedzi

reklama
Po prostu w szpitalu gdzie mogą mi zrobić cc, bo mam miesniaka, nie ma miejsc.
Niby nie ma miejsc bo ja wychodziliśmy to koles nas zaczepił i powiedział, ze to ***** prawda bo jego żona leży na patoligi i są miejsca tylko, czekają na "swoje" pacjentki.
Nie wkurzyłybyscie sie. Nawet lekarza do mnie nie poprosiła. :wściekła/y:
Wiecie gdybym wiedziała, ze tak to wszystko bedzie to bym sobie opłaciła prywatną klinike na cesarke, dałabym 6500 zł i miałabym z głowy.

Albi- swoje pacjentki czyli pacjentki lekarzy z tego szpitala i te ktore posmarowaly w lape?
kurde ja tez bym dostala schizofremi gdybym byla w twojej skorze
Ja poszlam umyc zeby i jakos niefortunnie zwymiotowalam cale sniadanie : /

pumi, a ja myślałam ze tylko mnie to dopada!! czuje się jak w drugim miesiacu ciąży, wżeram jakieś dziwne rzeczy i co chwilę chce mi się wymiotować!!

Albi, rozumiem co przechodzisz, ja bym na Twoim miejscu chyba rozniosła ten szpital!! zobaczymy jak mi pójdzie, ja jutro będę to samo przechodzić...

Albi, to dosłownie skandal ale niestety polskie realia takie są. Nie denerwuj się kobietko.

Szczypawka, moje też jest wyczekiwane że hoho. Termin miałam na wczoraj a narazie jeszcze nic się nie dzieje. Wczoraj bylam u swojego lekarza i jak mnie zbadał to powiedział, że jestem już tak gotowa do porodu że bardziej być nie można ale dzidziuś sam sobie wybierze chwilę kiedy zacznie się pchać do wyjścia. więc cierpliwie czekam

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ROZDWOJONYCH MAM
niestety nie mam sily was czytac codziennie a po kilku dniach jest tego tyle ze ho ho:szok: nie kupujcie za malych zeczy najlepiej od razu 62-68 moje dziecie przybralo juz pol kilo przez 2 tyg i juz czesc ubranek poszla na strych bo za male a bodziaki najlepsze z krotkim rekawem przeciez w domach chyba macie cieplo a malenstwa lepiej nie przegrzac Ale jestem wykonczona trojka dzieci to nie przelewki dla kazdego trzeba miec czas nieprzespane noce mnie wykanczaja .Karol ma apetyt jak maly smok kupilam sobie cherbatke wspomagajaca laktacje i od dwoch dni mam spokoj maly wkoncu sie najada ,a moze poprostu zaczyna sie u niego wszystko normowac .A rece to mam oberwane od dzwigania malego jest co trzymac ale mimo wszystko jest boski i kocham go calym sercem jeszcze pare dni i zacznie sie do mnie usmiechac to sie bedzie dzialo :-)

qrcze Albi współczuję:-(, ale nie wierzę, ze jak przyjedziesz z bólami do porodu to , ze cię nie przyjmą, zważywszy na mięśniaka

będzie dobrze:tak::tak::tak:

Asia mnie nic nie wyciekło po badaniu na szczęście tylko boje się , ze po takim badaniu to ja mogę urodzić na dniach a tego bym nie chciała:no::no:
normalnie mam wydzielinę jak przy dniach płodnych
a brzusio tez jak na okres czasem mnie pobolewa ale raczej z wieczora:dry:

Helenko dobrze, ze jesteś
i dobrze , ze Karolek głodomorek hihihihih duży i zdrowy urośnie:-D:-D:-D:-D
już jako doświadczona mama możesz nas instruować , a starsze dzieci sobie poradzą jak mama nagle będzie chciała odpocząć:tak::tak:

Albi- podobnie jak Sylka uwazam, że jak przyjedziesz z bolami porodowymi i miesniakiem to powinni Cie przyjac. Kurde w koncu chodzi o zycie ludzkie.....
A swoja droga to jest paranoja w tych szpitalach- najpierw przyjmuja oplacone pacjentki a kobiety z zagrozeniem zycia na poczekalnie albo najlepiej do domu!!!To przechodzi ludzkie pojecie a co niektorym sie we lbach poprzewracalo...

reklama
Helenko fajnie ze jesteś...:-):-):-)i że karolek zdrowy.Masz może jakieś dom owe sposoby na koleczkę?Niestety żadnych leków jeszcze nie można, wszystkie powyżej miesiąca
Ja też mam głodomora i nieprzespane noce.pobudka co 2 godziny......ale mój chudzielec musi nadrobić.....waży już 2450!A tydzień temu ważył 2310!Tak go utuczyłam:-D:-D:-D:-D
Pozdrowienia od dzidzi, jutro wychodzą do domku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry