pumi
Styczniowe mamy'08
Ja codziennie rano jak sie budze to mnie boli brzuszek jak na okres- i ciagle mam nadzieje ze wreszcie sie cos rozkreci. Ale niestety jak wstaje i zaczynam sie ruszac wszystko cichnie : ((((
wyslalam siostrze bo siostra ma termin porodu na lipiec) post tej dziewczyny ktorej dziecko umarlo na streptococus i znowu mi sie zal zrobilo tamtej dziewczyny. Ja zaraz jade do szpitala i bede miec wyniki moich badan- ale chyba znowu sie cos przyplatalo bo od kilku dni mnie swedzi
wyslalam siostrze bo siostra ma termin porodu na lipiec) post tej dziewczyny ktorej dziecko umarlo na streptococus i znowu mi sie zal zrobilo tamtej dziewczyny. Ja zaraz jade do szpitala i bede miec wyniki moich badan- ale chyba znowu sie cos przyplatalo bo od kilku dni mnie swedzi

nie kupujcie za malych zeczy najlepiej od razu 62-68 moje dziecie przybralo juz pol kilo przez 2 tyg i juz czesc ubranek poszla na strych bo za male a bodziaki najlepsze z krotkim rekawem przeciez w domach chyba macie cieplo a malenstwa lepiej nie przegrzac Ale jestem wykonczona trojka dzieci to nie przelewki dla kazdego trzeba miec czas nieprzespane noce mnie wykanczaja .Karol ma apetyt jak maly smok kupilam sobie cherbatke wspomagajaca laktacje i od dwoch dni mam spokoj maly wkoncu sie najada ,a moze poprostu zaczyna sie u niego wszystko normowac .A rece to mam oberwane od dzwigania malego jest co trzymac ale mimo wszystko jest boski i kocham go calym sercem jeszcze pare dni i zacznie sie do mnie usmiechac to sie bedzie dzialo :-)