reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witaj Heleno, mało mam nierozdwojonych, a rozdwojone już nie mają tyle czasu na BB :) Z nierozdwojonych pojawia się Pumi, Kamalodz, ja. Rozumiem Twoje rozżalenie jeśli chodzi o męża. Mam nadzieję, że synek sprawia Ci tyle radości, że jesteś szczęśliwa mimo wszystko. Mam nadzieję, że u mnie też tak będzie, bo wiem, że i na mojej głowie będzie wszystko jak się Ola urodzi, co powinno nastąpić w poniedziałek :) zazdroszczę dziewczynom, które tak bezkompromisowo mogą polegać na mężach i być pewne ich miłości ... nieważne, oby nasze dzieci rosły zdrowo!!!

Na pewno zrobią Albi cc i w końcu przytuli upragnione dzieciątko. Tyle to już trwa, że nie zostawią jej takiej w pół drogi :)

Helenko ja od niedzieli juz chodze na spacerki!Mala miala bakteryjne zapalenie ucha i tez mi sie wydawalo,ze bede musiala z tym czekac ale zaraz jak wyszlam ze szpitala przyszla polozna i kazala mi werwndowac mala a w piatek przyszla do nas pediatra i dala zielone swiatlo na spacerki.No to chodzimy codziennie.Do -5C kazala chodzic :-) Ciesz sie strasznie bo bym oszalala juz chyba w domu...

Nanina skoro po powrocie do domu zastalas wszedzie balagan to ja nie jestem pewna czy moge cie podciagnac pod statystyki :-D Sama bym pewnie chodzila wk... jakbym po porodzie,po szpitalu z malenkim dzieckiem wrocila do domu i jeszcze miala na wstepie sprzatanie w perspektywie :tak: I uroczy mlody czlowiek jest na prezentowanej przez ciebie fotografii! :-D

Pumi ja mysle,ze ciebie ten porod wezmie z zaskoczenia!Bez zapowiadania sie przez wiele dni... :-) Taka jestes spontaniczna,ze i urodzisz spontanicznie zaskakujac przy tym nas,meza a nawet siebie! :-D

NIECH ONI POMOGA W KONCU ALBI!!!CO TO ZA OPIEKA LEKARSKA?!:wściekła/y::angry::crazy:

ja wlasnie wrocilam z zakupow. Objezdzilysmy dwa wielkie markety. Kupilam zapasy miesa i zywnosci do zamrazlaki na conajmniej 3 miesiace i oczywiscie dla Dominiki tez zrobilysmy zakupy: reczniczki do kapieli, kremy do pupci, szczotki do mycia butelek itp itd. Potem kolezanke odwiozlam pod dom a ja zabralam sie samodzielnie za wnoszenie tego ekwipunku do domu po schodach. Ale sie wszyscy gapili jak brzuchatka ciezary dzwigala- nawet jeden amerykanin chcial mi pomoc ale sie nie dalam hihihihi. Normalnie mam mega powera!!!!!

Ejj mamuski, mamuski!!!!!
wy wklejacie fotki swoich najslodszych kruszynek a ja nadal moge sie pochwalic tylko swoja podobizna. Wklejam fotke dumnej, przyszlej mamuni- mam nadzieje ze kolejne zdjecie ktore zamieszcze na forum bedzie z wizerunkiem mieszkanki tego uchowka

Załączniki

• Picture 906.jpg
    Picture 906.jpg
    62,1 KB · Wyświetleń: 78
Ciekawa jestem jak tam u Albi? Oglaszam wszech i wobec ze Albi zostaje weteranka naszego forum pod wzgledem wyczekiwania na porod. Przejdzie do historii!

reklama
Czesc Dziewczynki
Ogłaszam, że nasza AGNIE urodziła wczoraj o 19:45. Mala krolewna wazy 3820g, 54 cm i 10 pkt. "Jest sliczna i wielki z niej głodomor" :-D
Nanina- Twoj ksiaze jest cudowny.:-)
Anja - a te nozki...schrupac by sie chcialo...:-)
A u mnie- szkoda gadac. Jestem tak roztrzesiona i wkur..iona nasza sluzba zdrowia i podejsciem do pacjentek, że mam ochote pojechac rodzic za granice. Wyobrazcie sobie, że kilka raz pod rzad wychodzi zle KTG:-(Bez przerwy tetno slabe, serduszko malego slabo bije....Moze i taka natura tego mojego Boryska ale kurde nikt tego nioe wie a oni co.....rodzic nmaturalnnie...czekac:-:)wściekła/y:
Wiec zalatwilam soebie CC.A tak chcialalm naturalnie..trudno, dla mnie najwazniejsze jest zdrowie i zycie maluszka....
A moja tesciowa- oczywiscie twierdzi, że przesadzam, że niepotrzebnie chce sie "rżnąć"- jak to ona nazwala. Ze jestem niezdecydowana i sama nie wiem czego chce:wściekła/y::wściekła/y:
Mam juz tego dosyc- mam dola- meza nie ma a tesciowa krytykuje wszystko co robie

Do góry