reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
B-Asia pyszny pomysl z tymi nalesnikami,chyba tez sobie zrobie:-). Cos mi sie tylko wydaje ze naszym mamuskom bedzie troche smutno,ze nie moga sobie pojesc takich pysznosci:-(. Ale cos za cos ,one juz maja swoje maluszki a my jeszcze z utesknieniem czekamy!

reklama
Kama dokladnie ten widok tych ich maluszkow na tych fotkach jest duzoooo slodszy od tych nalesnikow hehehe:-D:-D:-Daz milo popatrzec:tak::tak::tak: i Kama jedz poki mozesz!!!;-);-):-D:-D:-D

Witam po nieprzespanej nocy.
Odkad wrocilismy ze szpitala moj maly jest ciagle prze kogos noszony na raczkach.
Wyczail ze jest mu tak dobrze i dzis w nocy dal mi niezly popis. Nie chcial zasnac w lozeczku- tylko na moich rekach a spac to tylko obok mnie. A dzis w ogole nie chcial lezec w lozeczku....
A ja mam problem z karmieniem- maly nie chce mojego cyca:-(. Je moje mleko z butelki. Odciagam i podaje mu bo nie mam innego wyjscia. Przyzwyczailam go chyba w szpitalu jak musialam odciagac bo mialalm nawal i szkoda mi bylo wylewac to mleko wiec mu podawalam...

naleśniki? :szok: ja mogę pomarzyć... przez pierwszy miesiąc ponoć nic smażonego miało nie być!!
my wlaśnie po spacerku i pierwszej wizycie u pediatry, Maleńka zdrowa, pani doktor była zaskoczona ze tak ładnie trzyma główkę, no i przybrała na wadze aż za dużo, więc hmm, od jutra dieta!!
no i w końcu się zważyłam, od momentu porodu (minęło 20dni) 13kg na minus!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D

Hehe...nie uwierzycie, ja właśnie pojadłam naleśniorów z dżemem anansowym...wchodze na forum, a tu wsyztskie dzisiaj naleśniki jedźą...hehee:-)
Jakiś dziwny zbieg okoliczności...

Czemu e-sterka masz doła..??? Główka do góry...ja się pocieszam pogodą, chociaż u nas już sie popsuła...

reklama
Bo mały nie chce mojego mleka........a zę do marca nie można go szczepić to lekarz mówił ze dobrze by było żebym karmiła i dostawał moje przeciwciała
A nie orientujecie sie czy mleko matki można ze sztucznym mieszać?Może go jakoś oszukam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry