reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny probowalam nakladek- nic z tego
Borysek wpada w szal jak je czuje:-(
co do jedzenia ja jeszcze nie wyczailam co moge a co nie wiec jem niewiele.
Napiszcie mi prosze czy mozna jesc jabluszka

reklama
Asia ja wpierniczam jedno jabłko dziennie i jest ok. Trzeba bardziej uważac na buraki bo dzieci mają straszne rozwolnienie po nich a po szpinaku siusiają ceglaną, wiec tez odpada (a ja tak uwielbiam szpinak) :-(

lepiej probowac i obserwowac dziecko niz eliminowac z gory wszystkie produkty bo moze zaszkodzic czy uczulic, ja wpiedzielam mase burakow i jest git.:happy2:
nie dawajcie sie zwariowac:wściekła/y: tego nie mozna czy tamtego bo zaplacicie kRMIENIE piersia osteoporoza, wypadaniem wlosow, zebow i anemia:angry:

a jak wasze piersi - bardzo urosły? może znacie jakieś dobre strony z biustonoszami do karmienia w dużych rozmiarach? bo moje 75f z czasu ciąży jest za małe:szok: i nie mogę nigdzie dostać biustonosza w tym (lub może nawet 75g) rozmiarze

Tatus i synek
DSCN1586.JPG
Uśmiech
DSCN1591.JPG
W kapeluszu
DSCN1599.JPG

Ja mam dwa rozmiary wiekszy biust. 80 DD i E

Girly sluszna decyzja!!!ja robie tak samo duzo spie i jem bo pozniej nie bedzie tak latwo :tak:
a Anja ma racje lepiej powoli nawet pojedynczo dodawac cos do diety i rezygnowac tylko z oczywistych przyczyn zabronionych potraw na poczatku czyli tych ostrych,smazonych itp bo jak sie nie sprobuje to sie czlowiek nie przekona a noz malenstwo bedzie dobrze znosic dodatki:-):-):-)a tak wogole anja to pozazdroscic;-);-);-)
albiniec normalnie sie rozkleilam:-):-):-)
Pumi masz racje niech sie mamuski szkola bo kto nam bedzie pozniej radzic????!!!!!:-D:-D:-D

Boszszsze!!! jakie kochane te wasze dzieciatka!!!!
ja wrocilam z prawie dwugodzinnego spaceru i mala ani drgnie:-(
Ale zafundowalam sobie przyjemnosci- juz mam w szafie caly wor nowych pociazowych ciuchow i dzis jeszcze dokupilam kolejne. Bede miec mega motywacje do zrzucania nadmiaru kilogramow bo ciuszki sa zajefajne!

reklama
Esti wiesz ja wiekszosc dnia staram sie aby miał rece wolne ale czasem go tak opatulam sie Dawidek lepiej czuje. Jeszcze przypomina mu sie jak było u mamy i wowczas jest spokojny i zadowolony. :-) Kurcze dzisiaj nie kładłam go na brzuszku a teraz nie moge bo sie obzarł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry