reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Śpijcie słodko
mam dolek
przez caly dzine z 2 piersi odciagnelam 50:( a Julek possal z lewej minute....
w dodatku bola mnie masakrycznie piersi....
pomocy!! chce miec nawal pokarmu!! Asiu przeslij mi troche:)
buziaki

Good morning :-) Ostatnio czuje się osamotniona....wszyscy śpią:-D
Ja też mam pełno ciuszków do których zamierzam się wcisnąć...no i cały plan kosmetyczny powrotu do użyteczności publicznej:szok:

dziewczyny wozicie już swoje Maleństwa w foteliku samochodowym? bo my na razie do gondoli Małą wsadzamy bo nie wiem czy już można do fotelika... wiem ze to ortopeda powinien nam wydać "pozwolenie" na korzystanie z fotelika, ale mamy termin dopiero na 17marca (cholera, te terminy w polskiej służbie zdrowia...) więc się poradzę Was...
czy to ma też coś wspólnego z wagą dziecka? bo skoro moja córcia wystartowała z prawie 4,5kg to może już można??

girly ja korzystam ile wlezie ze spania:-D:-D:-Dpoki co moj mezczyzna ma wolne do konca tygodnia wiec idziemy sie nacieszyc ostatnimi chwilami we dwoje hehehe;-):-):-):-):-)

dziuba kochanie oczywiscie,ze mozna, tak Nadi przejechala ze szpitala, moze na dlugich dystansach 45 godz to niewskazane, ale tak no problemos! bon voyage!:-)

uff a ja sie zastanawiam co ze szzepieniami, biore oczywiscie platne skojarzne ale bede szczepic przeciw rotawirusom i analizujac przypadek Esti (dobrze,ze skonczylo sie tylko na niedowadze malego) zaszczepie coreczke na ospe wietrzna.
Kurcze duzo tego:no:, nie mowie juz o kosztach bo na to przeznacze kase z becikowego i mojego ubezpieczenia ale tyle wkluc i licho wie naprawde jakie sa skutki ubczne tych nowych szczepionek:baffled:

reklama
Ania, właśnie mialam sie Ciebie pytać o to samo!! my jesteśmy zapisane na Wałową bo tam jest ponoc lekarz który byl w szpitalu pracował ale przeniósł się właśnie tam... ale jesteśmy zapisane dopiero na 17.marca, więc trochę kicha, może popróbuję też gdzie indziej, wiem ze w Swissmedzie na pewno robią, a wiadomo ile kosztuje? albo gdzie jeszcze można wykonać?
i czy wszędzie cholera muszą byc takie kolejki????? :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry