katarzyna-joanna
styczniowa mama 2008
:-)czesc dziewczyny.niemartwcie sie mne nic niebralo az do dnia porodu,wczesniej nawet czop mi niezszedl.opisalam swoj porod na liscie stycznioowych mam.pozdrawiam i trzymam kciuki

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a to krwawienie dalej jest takie delikatne jak na koniec okresu.........mysle ze ta szyjka sie rozwiera :-)jutro do gina po skierowanie jak nie urodze wiec ja tez mysle ze w piatek laduje w szpitalu a moze szybciej?????!!!!
superby bylo..:-)Kama 3mam kciuki i bede z Toba myslami oby szybko i nie bolalo az tak ze bedziemy wymiotowac po tej oxy........:-

pumi a w stanach nie jest tak jak w polsce, ze musisz dotrzec do szpitala w okreslonym czasie od odejscia wod?
nam w szkole kazali przyjechac do trzech godzin a na przyklad kolezance mieszkajacej w holandii kiedy odeszly wody (ona jest pielegniarka) kazali jechac do domu i siedziec tam nawet trzy dni jezeli nie bedzie miala skurczy![]()

Paulinek a może smoczek mu nie odpowiada?Mój bratanek tylko kubeczek uznawał taki z miękka końcowką
?? Bedziemy szukac przayczyny.
Rosnie mi maly gigancik
Mam nadzieję, że to nic powaznego...