reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Basia, jezeli krwawisz wal do szpitala! uuufff posypala sie dzisiaj wreszcie panny spoznialskie, Pumi gdzies pewnie z rozszerzonymi nogami lezy:-D:-D:-D

reklama
3dni od odejscia wód :szok:. Kurde przecież po 24h juz sie koncza wody i trzeba wydobywać dzieciatko bo inaczej jak one bedzie tam sobie oddychał. Cos ta Holandia powalona...........
Agnie ja bym poszła do lekarza z mała. Zwazywszy, ze wam sie przedłuzył pobyt w szpitalu i nie wiem czy dostawała antybiotyk jak tak to pewnie Ada może być osłabiona.

Ciekawe czy Pumi tuli już Dominikę?
A u nas jest poprawa!Leki działają.i co się okazało!Zmieniłam mu smoczek na całkiem inny ksztalt!Kupiłam chyba z 3 rodzaje!Najbardziej podpasował mu Nuka ale kauczukowy!Zaczął zjadać po 70, 80 ml za jednym podejściem!A jeszcze wczoraj zjadał po 20, 30 i zasypiał!To tatuś wpadł na pomysł zamiany smoczka i butelki
A jutro jedziemy do poradnii laktacyjnej może uda sie znowu go do piersi przyzwyczaić!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

qrcze
Pumi przysłała mi sms ale pustego:-(, chyba błąd w matrixie;-)
odpisałam jej , żeby jeszcze raz napisała ale nic na razie nie słychać:-(:-(

Dziewczyny napiszcie mi prosze ile wasze dzieciaczki mleczka na raz wypijaja bo nasz mały mnie wczoraj przeraził.....100ml wypił i to mu nie starczyło, jeszcze 30:szok:i to mu wystarczyło na godzinke....nawet mu nie było w głowie spanie , bo buteleczke dostaje właśnie na noc....strasznie krzyczał i myśleliśmy ze brzuszek go boli, tuliliśmy, masowaliśmy i nic...no więc jeszcze ściągnął z cyca co tam się zdążyło nabrać i dopiero poszedł spać:szok: ok. 23.....wstał o 2!!!!!
Napiszcie mi czy takie małe można przekarmić......:-(:-(:-(

Pumi...pewnie już ze swoją małą księżniczką szczęśliwa do granic możliwości :-)
A gdzie B-Asia i Kamalodz??? Meldujcie się tu prędziutko bo popadne w depresje:szok:
Majopa...ja dokałdnie nie wiem jak to jest z maluchami, ale moja siostra tak karmiła na zamówienie i uchodowała sobie niezła parówkę z tego małego...potem go odchudzała...więc co za dużo to niezdrowo...

majopa, mój synek też jest taki żarłoczek:tak: potrafił zjeść 100ml ściągniętego i dojeść z piersi:eek:, chociaż zwykle potem śpi dłużej (nawet 5h), ale za to w dzień je częściej - nawet co godzinę lub dwie) i różnie, czasem przez 10min czasem prze godzinę z przerwami. Jeśli je Twoje mleczko to się nie przeje, sam będzie regulował ilość pokarmu.

reklama
no właśnie ale to chyba dotyczy butelki - bo jak je sam z piersi to jedząc podejmuje wysiłek więc sam będzie wiedział czy jeszcze warto się pomęczyć - a z butelki samo leci:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry