salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
agnie a skad tak dokladnie znasz katowice ??? jesli w silesi nic nie znajde to sie tam przejade.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

.Ja nie jem nic po 18, 19 ale ja nie karmię.a Ty tak więc nie możesz sobie na to pozwolić........jak karmiłam to nawet w nocy wstawałam coś zjeść.Ale karmiąc piersią podobno szybko się gubi kg tylko trzeba czasu na to jak na wszystko
.zaczyna sie chmurzyć.................i nici ze spaceru
jak ja mam zrobić zakupy na te wolne dni?No jak., jak będzie lało???????????

a jeszcze nie mam tabletek i teraz codziennie mysle co to bedzie jak sie okarze (o rany ja nie chce) Agnie dzieki, u mnieH&M jest we Wroclawiu ale tak mi sie ta sukienusia podoba ze pojade i kupie bo u mnie w legnicy to nic nigdy nie ma. Dziuba bede 3mac za Ciebie kciuki a Ty prosze 3maj za mnie , oby nic nie bylo