reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Witam..:-).my wyspani.ja piję kawusię a Olisiek grzecznie leży na kocyku na podłodze i probuje się przewrócić z plecków na brzuszek-odwrotnie już potrafi:tak:
U nas na razie piękne słońce.....zobaczymy jak będzie potem....to się wybierzemy na dłuuuuugi spacer jeśli będzie tak jak wczoraj.
Pumi Ja też staram się dużo spacerować......ale nie zawsze na to pogoda pozwala:baffled:.Ja nie jem nic po 18, 19 ale ja nie karmię.a Ty tak więc nie możesz sobie na to pozwolić........jak karmiłam to nawet w nocy wstawałam coś zjeść.Ale karmiąc piersią podobno szybko się gubi kg tylko trzeba czasu na to jak na wszystko

Olisiek ma tak samo z fotelikiem.nie znosi.ale jak tylko zaczniemy jechać to śpi a jak staniemy na świetle czerwonym to się drze na cały samochód.A my chcemy w maju na Litwę z nim jechać:tak:

Jasne, wszystko jasne - Tobi też się kręci na postojach ale i tak cierpliwie znosi nasze podróże (po2x w tyg) na uczelnię, ale jedziemy dokładnie 1,5 h więc bez przerwy.
salik, ja mam linki do bielizny w necie, ale ja szukałam do karmienia - chociaż inne też tam są
..:: BELLISSIMA - sklep z bielizn

Ja byłam wczoraj u gina:) powiedziała ze nie mam zrostów w środku, ładnie macica sie juz skurczyła do rozmiarów książkowych, i na wywołanie okresu dała mi luteine dopochwowo, bo chce zacząć juz brac tabletki no i mam brac nowy cilest, podobny rewelacja dla kobiet z duzymi biodrami i dupcią-coś dla mnie, bo podobno w tych partiach sie chudnie- chwytam sie juz wszystkiego:)
Juz trzeci dzien jem tam jak w tej diecie była napisane i sa skutki, 2 kg mniej, duzo pije wody ok 4 litrów bo nie chce sie odwodnic, wiem ze na razie to pewnie mały tłuszczu ze mnie zeszło, wiecej wody, ale i tak lepiej sie czuje wchodzac na wage i widząć efekty:):) spokojnie mozna wytrzymac bez jedzonka- najgorszy pierwszy dzien:) a dzisiaj jeszcze duze ułatwienie bo post ścisły hihihi, no i duzo ćwicze,

Witam. Dziuba to mamy ten sam problem, mysmy tez przytulali sie w sam srodek plodnych dni:szok: a jeszcze nie mam tabletek i teraz codziennie mysle co to bedzie jak sie okarze (o rany ja nie chce) Agnie dzieki, u mnieH&M jest we Wroclawiu ale tak mi sie ta sukienusia podoba ze pojade i kupie bo u mnie w legnicy to nic nigdy nie ma. Dziuba bede 3mac za Ciebie kciuki a Ty prosze 3maj za mnie , oby nic nie bylo:baffled:

reklama
mili trzymam mocno kciukasy i czekajmy na dobre wieści o okresie!! (bo żeby test zrobić-nie ma mowy!! to zabarzo stresujące...)
idę sprzątać, dziś kibel i łazienka do mycia i ciasta do zrobienia, a więc przygotowania do Świąt czas zacząć!!

Do góry