reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

My po szczepieniu..Oli zniósł dzielnie.dostał w 2 nóżki 5w1 i przeciw WZWB drugą dawkę, bo to jego pierwsze szczepienia.
Na razie jest ok.....zobaczymy jak będzie w nocy i jutro..nastawiam się na niespanie.kupiłam już czopki Viburcol.
Pogoda u nas piękna i na szczepieni poszliśmy na piechoteę prawie godzinkę w jedną stronę.

Wczoraj byliśmy na zakupach w i kupiłam sobie bluzkę i świetną kieckę w H&M
Ewa ta maść jest na sterydach a sterydów nie powinno sie stosować u dzieci do 2 roku życia, chyba ze jest już taka konieczność naprawdę.Ale tylko raz dizennie stosujemy i bardzo cieniutką warstwę

reklama
Właśnie Pumi...Na jakiej podstawie ubiegasz się o unieważnienie małżeństwa?Pytam bo to by mnie też interesowało.Niby mi to nie przeszkadza.Ale szału dostaję jak ex-wife mężusia sobie coś ubzdura.Wydaje jej się często,że coś jej się od niego należy.I wtedy wypomina,że nadal jest jego żoną i na zawsze będzie.K....!!!!!Sama złożyła pozew o rozwód a teraz mi z taki tekstami wyjeżdża?Mężuś to już mi nie mówi jak ona dzwoni do niego.Bo ja od razu dostaję wścieklizny jak słucham co znów się uroiło w jej głowie...A ona tak nie od początku...Zmiany w mózgu zaczęły się jak się dowiedziała,że mieszkamy razem(wcześniej:to jak będziecie w okolicy to zpraszam na kawkę i te inne).Ale jak się dowiedziała,że jestem w ciąży to już po prostu zaczęła przechodzić samą siebie!!!Masakra!

I dlatego(tak jak Pandi napisała-jeśli to wścibstwo to również przepraszam) chciałabym wiedzieć jaką podaliście przyczynę.Bo u nas to ponoć księża załatwiają.Tylko trzeba mieć dobry argument...No i 2500zł :dry:

Witam, nie dawno wrocilam od ginki, no i jeszcze jest za wczesnie zeby mozna bylo potwierdzic ewentualnie ciaze, ale przy badaniu powiedziala ze macica jest juz ladnie obkurczona, przepisala mi tabletki az 3 recepty po 2 opakowania novynette podobno maja mala dawke hormonu no i powiedziala ze pierwsza mam wziac w pierwszy dzien krwawienia a jesli sie nie pojawi to mam zrobic test, cholera i nadal jestem w niepewnosci:no: Albi ja juz kiedys wlasnie pisalam ze Twoj Dawidek przypomina mi moja Natalke:-D

mili to dobrze że nie jestes pewna, przecież nie moge zostać sama!! umarlabym!! ale na pewno nie będziemy miały dzieci, to przecież za szybko!!
Esterka, korzonki, cholera bolesna sprawa, Ty masz o tyle dobrze ze mozesz łykać jakieś tabletki, popytaj w aptece może albo jeśli nie przejdzie śmigaj do lekarza bo to tak latwo nie przecjhodzi :baffled:

Esti zazywaj wit. B12... i smaruj np. naproxenem.... to pomaga i szczerze Ci wspolczuje.... a jesli mocno Cie zlapalo to nalepiej idz do lekarza..... kuruj sie Kochana......
Jesli chodzi o uniewaznienie slubu, to Pumi wspolczuje, moja siostra tez sie stara....
jedni nie moga, drudzy moga, a jaka tgo przyczyna?! hm... mi sie wydaje,ze znajomosci, ostatnio bylismny na chrzcinach u znajomych, on ma rozwod i ksiadz w malej wiosce- botam chrzcili, gdyz u nas w Wadowicach robia teraz problemy- powiedzial,ze jak bedzie chial to zaltwi mu uniewaznienie- znajmomosci....
zreszta to co teraz wyprawiaja w Kosciele...to co Dziwisz wymyslil... eh... przeginaja a pozniej sie dziwia,ze coraz mniej jest katolikow praktykujacych....
wczoraj nie wklepilam zdjec, bo sie zawiesilo i jakis blad wystapil,ze wogole nie moglam wejsc na BB, Wy tez tak mialyscie?!
Jooooaaa1 nie przejmuj sie swoim M, oni sa tacy prosci,ze jak im sie chceto to wtedy jest najwaznijesze i jak nie dostaja tego to mowia glupoty w zlosci, ktorych czesto pozniej nie pamietaja......:rofl2: sprobuje teraz powklejac.....

Kurcze Joaa ja bym dostala ataku szalu po takim tekscie!A jesli by mi to powiedzial mezus...Normalnie nie wiem co bym zrobila!Do niego to absolutnie nie pasuje.Jesli doczekam sie kiedys takiej sytuacji bede wiedziala,ze jednak popelnilam blad.Na razie jestem PEWNA,ze do tego nie dojdzie :-)

No wlasnie Dzidziu!A jak u Was?Wszystko w porzadku?Zmadrzal troche D?

reklama
u nas spoczko.... raz dobrze raz zle... ale mam wlaczony olewator...
Julek rosnie jak na drozdzach..... ogolnie jest grzeczny, ale dzis np. od 3 rano co chwile plakal przez sen.....wklada cala reke do buzi.... gaworzy.... soczek jablkowy bardzo Mu smakuje.....
ja jestem tylko wyczerpana.... normalnie wampi, nic mi sie nie chce....
Anja i Dziuba zazdroszcze Wam,ze mieszkacie nad morzem...
ku... musze juz spadac, ale jutro chce tu przyjsc na caly dzien.....

Do góry