reklama

Styczniowe Mamusie 2008

• Starter tematu Starter tematu aOLA
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Anja znowuż się minęłyśmy, my właśnie wróciłyśmy znad morza!! :laugh2::laugh2: pogoda rewelacja, więc spacer zaliczony, byłam z kuzynką co będzie chrzestną malej, też siedziałyśmy na herbatce, w Wielkim Błękicie ;)

Sylka, ja pierwszy okres miałam 3.marca, a teraz się modlę o kolejny :zawstydzona/y: bo się troche za mocno przytulaliśmy ze Stasiem i teraz się boję... a od tej @ co ma być to juz tabletki będę brać!! kolejna dzidzia za min 3lata!!
test????? :szok::szok: nie ma mowy!! prędzej padnę na zawal!!!! :szok:

strasznie ciężko jest unieważnić ślub, wiem ze trzeba mieć bardzo konkretne i mocne argumenty, łatwiej rozwód, w każdej chwili i bez większych problemów (hmm, zazwyczaj bo z tym też różnie...)

co ci moge zaproponowac Pumi, zalamka, ale moze tego ex typa cos trafi i wtedy zostaniesz wdowa i bedziesz mogla wziasc koscielny slub z P.:tak:czego co zycze!

konserwatywna koscielna instytucja w polsce, odwoluj sie chociazby do papieza...a za 1000$ to mafia goralska by z tego ex-hubbiego oscypek zrobila:-D

Pumi ale zapalenie uszek to nie jest w tym przypadku przeziębienie, bo nawet katarku nie mamy i gorączki też .
zapalenie uszek może być konsekwencją ulewania:nerd:

a co do nieunieważnienia szczerze współczuję:tak::tak:

cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
juz się 2 raz dzisiaj skaleczyłam. raz papierem a teraz nożem do mięsa co go sama ostatnio ostrzyłam, bo uwielbiam zajebiście ostre noże, fuck:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziuba a wiesz , że jak się chce zacząć brać tablety to trzeba być na bank pewnym , ze sie nie jest w ciązy więc tak czy siak i tak trzeba zrobić
chyba że nic nie było:blink:

reklama
agnie, rozumiem po co jej to unieważnienie ale byłam ciekawa na jakiej podstawie ubiega się o to - że niby małżeństwa nie było? może to niedyskretne pytania, jeśli tak to sorki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry