reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Jooaaa- u nas odwrotna sytuacja- nie spalismy ze soba od porodu i ja bym juz z checia zaatakowala mojego P. a on jakis dzidziki jest. Zero ochoty na sex- raczej mnie nie zdradza bo to nie taki typ czlowieka, obrzydzenia po widokach z porodu tez nie nabral, piersia nie karmi:laugh2:. hmm chyba mi sie staruszek zastal w tych sprawach i trzeba go bedzie rozruszac ( czyt rozbudzic)

reklama
Pumi ty uważaj, bo jak to powiedział mój ginek jak ostatnio byłam na przeglądzie , ze przyrząd nieużywany- zanika hihiihihi

a powiedział to pod katem mojej osoby bo po 2 miesiącach po porodzie nie mógł uwierzyć , ze u nas jeszcze nic z tych rzeczy:szok::szok::szok:

Joa ja bym mu poiwedziała, ze żeby uważał bo pożałuje za to co powiedział:dry:

a my znowu nie możemy szczepić Kacperek ma chore uszka:-:)-(
niech to szlag trafi, za każdym razem coś wyskakuje
as tu idzie taka ładna pogoda i co mam go w domu trzymać?

w gdansku fantastyczna pogoda,piekne slonce, 4gdzinny spacer nad morzem,z przerwa na herbatke w przyplazowej knajpce, no t'mi sie podoba!!!
Duska ma fantastyczny humor dzis, wczoraj to tak srednio bylo, pewnie wyczula porazke meczu:-Da ja bylam zrypana jak kon po westernie wiec nawet nie ogladalam, co mi sie nigdy nie zdarza, bo kibol ze mnie niezly:rofl2:

qrcze po antybiotyku na uszka Kacperek robi jeszcze wolniejsze kupki niż wcześniej , no to dawaj wracamy do smekty, ale 2 godz przed i do 2 godz po nie można po antybiotyku, a tu ja naszykowałam, wymieszałam, wystudziłam a on spi:wściekła/y::szok::szok::szok:

Dziuba juz się miałam ciebie pytać czy dostałaś @ , bo rodziłyśmy tego samego dnia a ja już świruję i w szafce leży test, ale boje sie do niego zbliżyć:baffled:

jak to bosko brzmi nadmorskie knajpki, :laugh2::laugh2:

oj jak bym chciała choć na 1 dzień pojechać do władka mam tam ulubione miejsce:tak::tak::tak::tak:
a le z Kacperkiem chyba w tak długa podróż w lato się nie wybirę , więc może któreś pojezierze:confused:

reklama
Ale porazka-wiem ze to nie forum na tematy religijne ale musze sie wyplakac.Po 2 latach staran i ponad 1000$ wybulonym, dowiedzialam sie dzis ze nie dostalam uniewaznienia od biskupa krakowskiego mojego pierwszego malzenstwa. Jestem zalamana=tyle nerwow, przesluchan i zalatwiania papierow na marne. Nie poddam sie- bede sie odwolywac

A moja Dminika nie miala jescze zadnego prtzeziebienia ani katarku- mysle ze to efekt naszego hartowania od samego poczatku. tfu tfu -obym nie zapeszyla

Do góry