reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja poznalam Pawla jak mialam 18 lat( jak byl w odwiedzinach w
polsce), potem jak mialam 20 lat rzucilam go bo poznalam mojego bylego meza ktory byl uroczym, spokojnym kulturysta. Zakochalam sie w nim do obledu i wzielismy slub koscielny. Po 3 dniach od slubu dostalam pierwszy raz po twarzy za to ze jakis facet sie za mna obejarzal na ulicy a potem to juz szlo jak po masle. Dzien w dzien mordobicie powiazane z chorobliwa zazdroscia. ( mam obdukcje lekarskie ze szpitala jak bylam polamana w gipsie) do tego sie okazalo ze jedzie na sterydach co mu zupelnie skorowalo mozg i ze byl pod wplywem srodkow odurzajacych podczas skladania przysiegi ( co bylo argumentem ), i kolejny argument jaki mi ksiadz podpowiedzial to niedopelnianie obowiazkow maleznskich i niedojrzalosc do ich wypelniania. Oprocz tego duuzo jeszcze argumentow ale nie chce wszystkiego pisac bo to bardzo osobiste. Malzenstwo trwalo 10 miesiecy i zakonczylo sie rozwodem cywilnym. O uniewaznienie malzenstwa staralam sie juz w Polsce. Tu dostalam namiary od kolezanki ktora tez sie stara o to i trafilam przwed trybunal. Uniewaznienie chce uzyskac dla samej siebie bo uwazam sie za katoliczke i chce sie spowiadac i przyjmowac Komunie Swieta. ale i tak po ptokach- jak sie to mowi. Drugi raz za maz juz nie wyjde- P to akceptuje

reklama
masakra Pumi:wściekła/y:, ciekawa jaki maja argument ,ze nie chca ci uniewaznic malzenstwa z bandyta i psychopata. wiec dla kosciola nadala jestes zona tego killera:no::no:nie kumam:crazy:
Na szczescie to przeszlosc, wazne ze TERAZ jestes w szczesliwym zwiazku i mozesz sie cieszyc byciem Mama:tak:

Od decyzji bede sie odwolywac do Watykanu i jak bede w Krakowie to znowu pojde na Franciszkanska.
A teraz koniec uzalania.
Sylka a ja nie pisalam o tym ze Dominika jeszcze nie chorowala pijac do ciebie- abslotunie nie mialam niczego na mysli- akurat tak mi sie przypomnialo po twoim poscie.
a moja D dzis marudna - chyba wyczuwa nastroj mamusi i nie pozwala sie odstawic na sekunde. Probowalam nawet nosic ja w tym siedzonku co Salik ale nie dala sie oszukac. Wklejam fotki z proby udobruchania coruni i moj autoportret jak tuszuje ubraniami spory faldek tluszczu na brzuszq
Esti - dzieki za info o szamponie- juz przekopiowalam siostrze twoj post i mama mi przywiezie ten specyfik

Załączniki

• 009.JPG
    009.JPG
    51,7 KB · Wyświetleń: 35
  • 010.JPG
    010.JPG
    74,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 27.03.1.JPG
    27.03.1.JPG
    63,1 KB · Wyświetleń: 44
ja całe szczescie uzywam LaRoche a to nawet miesieczne dzieci moga uzywac:rofl2:

hehe nie zapomni wam tego!!!!:-D:-D trche przegieliscie z metrosexualnoscia stroju,
no ale skora Mamusi sie zachcialo wystroic w rozowe to trudno, bez kokardek????
moze ladnie Dawidkowi bedzie :-D:-D:-D:-D

Dawidek sliczne minki robi, jaki skupiony na zabaweczce, madralinski :)

Pumi to tez miałas powalone życie jak ja zanim poznałam Marka. No coż podobno cierpienie uszlachetnia a co nas nie zabija to sprawia, ze nam sie czasem w głowie pier doli :-D. Nie ma co żyć przeszłością, byle do przodu. Dobrze, ze to Paweł akceptuje i ze macie fajną córcie i fajnie wam sie żyje, to najważniejsze.
Pumi powiedz P jest dużo od Ciebie starszy??

Pumi biedactwo tyle musialas przejsc, bardzo wspolczuje. Dziuba bedziemy sie nadal dalej we dwie stresowac ale bedzie dobrze zobaczysz:tak:

Najpsze, ze ta Piżamka GAP była dla chłopców i w sumie ona nie jest różowa ale niebieska, rózowa, pomarańczowa biała. Najważniejsze, ze wygodna i mięciutka.

reklama
Pumi no co ty?:tak::tak::tak: ja tez nie miałam nic na myśli:tak::tak::tak:
tylko jestem wściekła bo jeszcze w ogóle go nie szczepiłam:crazy::crazy::crazy::crazy: a tu albo sraczka albo uszka ale najważniejsze , zeby mu bólu zaoszczędzić bo uszka potrafią b9olec . wiem bo często chorowałam w dzieciństwie:baffled:

i jeszcze raz współczuję :sorry2::sorry2::sorry2:
najważniejsze co macie teraz

mili dołączam sie do stresowania:-:)-:)-(

Do góry